2024. április 19. - Emma

Szex helyett inkább nassolnának a nők

A szex helyett inkább a csokoládét választaná a német nők jelentős hányada - derült ki a Laura című női magazin felméréséből. A lapnak a megkérdezettek negyven százaléka azt mondta, hogy szívesebben fogyasztana minden második nap csokoládét szex helyett. A válaszadók 13 százaléka minden esetben előrébb sorolta az édesség élvezetét a szexuális együttlétnél.
2010. május 5. szerda 11:17 - HírExtra
A német férfiakat más gond gyötri: a felmérés szerint nyomás alatt érzik magukat, ha szexre kerül a sor. A megkérdezett férfiak 19 százaléka akkor sem utasítja vissza partnerét, ha történetesen épp nincs kedve a szexhez. Ha netán mégis elhárítaná a nő kezdeményezését, bűntudatot érezne - vallotta be 21 százalék.

A nők körében öt százalék azok aránya, akik akkor is belemennek az együttlétbe, ha nem éreznek késztetést. Rossz érzése a visszautasítás miatt pedig csak 14 százaléknak lenne.

Érdekesség, hogy a nők 38, valamint a férfiak 36 százaléka számára elképzelhető a szexuális együttlét nélküli szerelmi kapcsolat.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását