2024. május 17. - Paszkál

Demszky nem felelős semmiért...

Nem érzi magát felelősnek Demszky Gábor azért, mert a választók által rábízott főváros vagyonát "szétlopták az orra előtt" - írja a Blikk. A lapnak Demszky annak kapcsán beszélt, hogy a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt.-nél is nyomozni kezdett a rendőrség.
2010. április 26. hétfő 08:21 - HírExtra
Azért van helyettesem, azért van közgyűlés, szakbizottság, igazgatóság, felügyelőbizottság és cégvezetés, hogy ellenőrizzék a cégek munkáját. Egy szervezett lopást csak a rendőrség tud lefülelni - nyilatkozta a főpolgármester. "Az én felelősségem az, hogy ha bármilyen szabálytalanság a tudomásomra jut, a megfelelő hatósághoz forduljak."

Demszky szavai szerint a fővárosi intézmények ezres nagyságú közbeszerzései közül csak a legproblémásabbak jutottak el hozzá. Példaként emlékeztetett arra, hogy Antal Attilának a BKV buszbeszerzése miatt kellett távoznia.

Tarlós István a Blikknek azt mondta: "...ha egy-két ügyről lenne szó, elhinném, hogy meg lehetett csinálni a főpolgármester háta mögött. De hogy egy város első számú vezetője, aki minden héten találkozik a helyetteseivel és óriási személyi apparátusa van, ne tudjon ügyek százairól, az már hihetetlen."

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását