2024. május 4. - Mónika, Flórián

Nyugodt várakozás az LMP-nél

Pogácsával és zsíros kenyérrel várták az érkezőket az LMP irodájában a választások második fordulóján, vasárnap. A párt prominensei egyelőre nem érkeztek meg, mert a korábbi közlés szerint eredményváró buli helyett csak egy sajtótájékoztatót tartanak, várhatóan este fél tíz körül.
2010. április 25. vasárnap 20:32 - HírExtra
A kampánycsend végét követően csendes pezsgés fogadta az LMP Bajcsy-Zsilinszky úti központi irodájába belépőket. A helyiségben nyoma sem volt a két héttel korábbi feszült várakozásnak, az ott lévők többsége nem is a párthoz, hanem valamelyik sajtóorgánumhoz tartozott.

Az LMP sajtósai ugyanis hiába hirdették meg korábban, hogy most elmarad az eredményvárás és csak késő este, fél tíz körül tartanak sajtótájékoztatót, a stábok nagy része már hét óra előtt megszállta az épületet.

A párt vezető politikusai viszont csak később érkeznek, így a várakozók jobb híján a tévét nézik, az internetet böngészik, illetve egymással beszélgetnek. A társalgások sem szükségszerűen a választás körül forognak, a személyes események mellett az NB1 hétvégi fordulója is szóba került.
A korán érkezőket a párt aktivistái pogácsával és zsíros kenyérrel várták. Utóbbira paprikából egy mosolygós arcot, a párt kampánylogóját varázsolták készítői.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását