2024. április 25. - Márk

Lendvai kimutatta a foga fehérjét!

Lendvai Ildikó elsárgult fogaival riogatja olvasóit egy blog. Mindenféle politikai háttérszándék nélkül a HírExtra bizonyítja: a politikus fogai fehéren ragyognak.
2010. április 23. péntek 07:29 - HírExtra
A poszt alapját képező, körülbelül 10 évvel ezelőtt készült fénykép a politikus asszonyról a hvg.hu Így változnak politikusaink c. fotógalériájában jelent meg. Lendvai fogsorának állapota ezen a fényképen bizony hagy maga után némi kívánnivalót: sárga, rossz állapotú fogak, a politika rájáját őrző kerítés lécei is elég csálén állnak. De változnak az idők, változnak politikusaink. Ki előnyére, ki hátrányára.

Ha szigorúan szájának esztétikai vizsgálatára hagyatkozunk, akkor elmondhatjuk: az MSZP elnökének javára vált az eltelt 10 (vagy csak 8?) bő esztendő. A HírExtra a 2010-es országgyűlési választások alkalmából rendezett sajtótájékoztatón készített fotósorozatot az elnök asszonyról. A képek elemzése után megállapíthatjuk: fogai kifehéredtek, láthatóan rendezettebben darálnak kirúzsozott ajkai mögött és viszonylag kellemes összhatást nyújtanak a vizuális befogadónak.



A fogorvos

Fogtündér
A fogtündér egy mitikus lény, aki pénzt (vagy néha ajándékot) hagy a gyerekeknek cserébe egy kiesett fogért. A fogat rendszerint a párna alá kell dugni. A "fogtündér" szerepe az, hogy az apró jutalmazás segítségével segítsen a gyerekeknek megbirkózni a fogkihullás tényével, amire így várakozva tekinthetnek, ahelyett, hogy aggódnának miatta. Forrás: Wikipédia.
A hitelesség jegyében egy fogorvos véleményére is kíváncsiak voltunk. Nevét nem vállaló szakértőnk elmondta: "A több éves fényképen valóban egy öreg nő száját láthatjuk, jellegzetesen elszíneződött fogakkal. A 4-es és 6-os környékén lehet némi gikszer. Semmiképp sem nevezhetjük esztétikai élménynek azt, amit a képen láthatunk. A közelmúltban készült fényképek alapján valóban látható néminemű pozitív változás: valószínűleg koronát kaphatott, egy-két problémásabb fogát be is tömhették és alapos csiszoláson eshetett át a politikus asszony."

Szakértőnk hozzáfűzte: "sajnos a fényképek nem elég közeliek és/vagy nem kellően részlet gazdagok, ezért adekvát fogászati vélemény ezek alapján nem alkotható. Közelebbről kéne látni a dolgokat egy korrekt vélemény megalkotásához."



A blog bejegyzésében fogtündérnek nevezi a botoxinjekciókkal is felturbózott pártelnököt. Sokan örülnének, ha Lendvai Ildikó szakmát váltana a választások második fordulója után és igazi fogtündérhez méltóan pénzzel, esetleg ajándékokkal segítené a tejfogaiktól megváló gyermekeket és családjaikat. Természetesen 21. századi ígényeknek megfelelően alapítványi formában.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

z_zalai
2010. április 23. 11:05
...és egyre hisztérikusabb, komolyan egyszer szívrohamot kap majd a patkóban a cenzorasszony.
balogGY
2010. április 23. 09:49
A lényeg: Ildikó egyre szebb! És ennek mi mindannyian nagyon örülünk.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gondolataink témában
Szívesen látná Orbán Viktort köztársasági elnökként?
Szó sem lehet róla
Jobb lenne, mint miniszterelnökként
Teljesen hidegen hagy
Csak, ha nincs más elfogadható jelölt
Igen, alkalmas a posztra
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását