2024. április 26. - Ervin

A Jobbik szerint Gyurcsánynak magánhadserege van

A Jobbik szerint Gyurcsány Ferenc volt kormányfő budapesti, Szemlőhegy utcai villájának védelme érdekében "magánhadseregként" használja fel a Köztársasági Őrezredet, miközben ezt már semmilyen jogszabály sem teszi szükségessé.
2010. április 21. szerda 12:32 - HírExtra
Novák Előd, a Jobbik alelnöke a II. kerületi helyszínen tartott, keddi sajtótájékoztatóján elképesztő arcátlanságnak nevezte, hogy az "általános társadalmi felháborodás miatt idő előtt lemondott, milliárdos Gyurcsány Ferenc" ezen kívül - mint mondta - 2011 júliusáig két, összesen évi 15 millió forintot kereső titkárt, illetve 2013 novemberéig egy sofőrt és egy szolgálati gépkocsit is igénybe vesz a közpénzek terhére.

A Jobbik ezért arra szólítja fel a Fideszt, hogy kormányra kerülése után haladéktalanul szüntesse meg a "közpénzből élő politikusbűnözők biztosítását". A Jobbik addig is májusra tüntetéseket helyez kilátásba a Gyurcsány-villa előtt, hogy elmenjen a volt kormányfő kedve az őrezred "magánhadseregként" való használatától - közölte a párt alelnöke.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását