2024. április 30. - Katalin, Kitti

Claudia fontos döntése!

Alig egy héttel a végzetes péntek után Claudia úgy döntött, még egy hét szabadságot kér főnökeitől, de azután ismét dolgozni akar, hogy szűnni nem múló fájdalma elől a munkába menekülhessen.
2010. április 12. hétfő 10:22 - HírExtra
Liptai Claudia még most sem ocsúdott fel a tragédia után; képtelen feldolgozni szerelme halálát. Sokan nem értik még most sem, miért vetett véget az életének egy életvidám, szerelmes, egzisztenciával rendelkező egészséges férfi, aki egy héttel a tragédia előtt eljegyezte szerelmét. Kérdés rengeteg van, válaszok nincsenek; csak próbálja mindenki elfogadni a döntést. Sokan találgatnak vélt depresszióról, anyagi és magánéleti gondokról. Hogy valójában mi az igazság? Talán sosem tudjuk meg.

Claudia minden napot azóta is csak túlél, de most úgy döntött a munkába menekülne fájdalma elől. Alig egy hét telt el a végzetes péntek este óta, de máris dolgozni akar.

Főnökei megértőek, és annyi pihenőt adnak neki amennyire szüksége van.

Claudia most talán úgy érzi, fájdalmára a munka lehet a legjobb orvosság, alig egy héttel párja elvesztése után ugyanis jelzi, még egy hét szabadság után visszatérne a képernyőre. A Bors értesülési szerint a Mokkában és a Jóban Rosszban sorozatban is újra számíthatnak majd rá, pedig a szappanoperában már arra is felkészültek, hogy ideiglenesen pótolják a gyászoló színésznőt.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

keszthelyiné piroska
2010. április 19. 11:57
Hali petya!Igaza van maminak-te egy szar alak vagy!Használd a tükrödet!Vagy nincs???Azért???- mert sajat magaddal szemben nem tudsz nézni!Lehet,hogy te cigyányabb vagy a cigánynál!!!Hogy melóznak?(Dolgoznak)ismered?A meló változata!Pálcát törni könnyű mások felett!Nem vagyok Claudia rajongó-de......!Emberi érzés!petya az neked nincs-de igy meló sem!!!
mami
2010. április 12. 17:11
Dága Petya.Te egy szar alak vagy!Minek kell azt a szerencsétlen nőt bántani?!Megvan a maga fájdalma,nem kell,hogy egy ilyen alattomos szarházi mint Te ,még bele is rúgjon!!Vagy talán a kokót sajnálod tőle?Ha igen akkor menj, szerezd be az adagodat és szippants egy nagyot.Talán a maradék agysejtjeid is elpusztulnak és nem tudsz másokat ócsárolni!!
petya
2010. április 12. 16:16
Egyébként elegem van már abból,hogy minden nap csak a cigányokról ír mindenki.Arról miért nem hallunk,hogy hányan nem melóznak és mennyi segélyt költenek a játéktermekben.
petya
2010. április 12. 16:12
Buzi volt és ennyi. Amúgy meg elég sok kokót fogyasztottak,lehet,hogy ezért sír Klaudia,legalább járkálhat a saját rav 4-el
wereko
2010. április 12. 14:09
Nem hallottam sehol róla hogy Daróczi Úr családja hogyan reagált erre a kapcsolatra. Örültek vagy ellenezték talán? Én nem örülnék ha vetkőző celebmaca járna a fiammal. Emlékezzünk Domján Edit és Szécsi Pál tragédiájára annak idején, ott sem tudjuk a családok hozzáállását. Utólag persze mindenki azt mondja hogy a legtökéletesebb pár volt a világon.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását