Claudia fontos döntése!

Alig egy héttel a végzetes péntek után Claudia úgy döntött, még egy hét szabadságot kér főnökeitől, de azután ismét dolgozni akar, hogy szűnni nem múló fájdalma elől a munkába menekülhessen.

Liptai Claudia még most sem ocsúdott fel a tragédia után; képtelen feldolgozni szerelme halálát. Sokan nem értik még most sem, miért vetett véget az életének egy életvidám, szerelmes, egzisztenciával rendelkező egészséges férfi, aki egy héttel a tragédia előtt eljegyezte szerelmét. Kérdés rengeteg van, válaszok nincsenek; csak próbálja mindenki elfogadni a döntést. Sokan találgatnak vélt depresszióról, anyagi és magánéleti gondokról. Hogy valójában mi az igazság? Talán sosem tudjuk meg.

Claudia minden napot azóta is csak túlél, de most úgy döntött a munkába menekülne fájdalma elől. Alig egy hét telt el a végzetes péntek este óta, de máris dolgozni akar.

Főnökei megértőek, és annyi pihenőt adnak neki amennyire szüksége van.

Claudia most talán úgy érzi, fájdalmára a munka lehet a legjobb orvosság, alig egy héttel párja elvesztése után ugyanis jelzi, még egy hét szabadság után visszatérne a képernyőre. A Bors értesülési szerint a Mokkában és a Jóban Rosszban sorozatban is újra számíthatnak majd rá, pedig a szappanoperában már arra is felkészültek, hogy ideiglenesen pótolják a gyászoló színésznőt.
Forrás: Bors/HirExtra