2019. december 16. - Etelka, Aletta

Gyurcsány: a Fidesz bűncselekményt ismert be

Gyurcsány Ferenc szerint ha hiteles és valóságos a Fidesz pártigazgatójának "önfeljelentő vallomása", akkor az egy bűncselekmény beismerése, és azt jelenti, hogy a Fidesz új parlamenti pozíciója "ocsmány bűnben fog megszületni". A volt miniszterelnök erről csütörtökön egy könyvbemutatón beszélt Budapesten.
2010. április 8. csütörtök 12:28 - HírExtra
Kijelentette: "nem tarthatnak bennünket nyilván", az a diktatúra gondolkodás- és magatartásmódja.
Gyurcsány Ferenc, utalva a Kubatov Gábornak tulajdonított, szerdán nyilvánosságra került hangfelvételre, azt mondta: ha a felvétel hiteles, akkor olyan bűncselekményről van szó, amely a "Fidesz elnökségének tudtával, támogatásával, folytatólagosan valósult meg az elmúlt években".

Hozzátette: ha igaz, amit a pártigazgató elmond, akkor a magyar embereknek okuk van félni, mert az országot vezető politikusok egy része, a Fidesz vezető politikusai, nem magyarként tekintenek ránk, hanem "maguk- és magunkfajtára" osztják az embereket, úgy, ahogy ez eddig a radikális jobboldal köreiben volt közismert.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását