2024. május 26. - Fülöp, Evelin
Nyakunkon a tavasz. Hamarosan új pletykákról is beszámolunk, mert ilyenkor bizony a sztároknál is dagad. Addig azonban nézzük meg a régi motorosokat. Kiderítjük, kik házasodnak idén nyáron. Hogy áll Damu Roland az előkészületekkel? Miért húzza Bagi és Nacsa? Karda Bea vajon idén is gyűrű nélkül marad?
2010. március 28. vasárnap 08:29 - HírExtra
Végre itt a tavasz! A hosszú, érfagyasztó tél után mindannyian vártuk, hogy testünk-lelkünk kivirulhasson végre a langyos tavaszi napsugarak melegében.

Sokaknak, sokunknak a kitavaszodás időszaka lázas szervezőmunkával telik, esküvőjüket tervezik. Aki nyáron szeretne házasodni, annak bizony már igyekeznie kell március végén.

Hiába van még 3-4 hónap hátra, a legmenőbb vőfélyek naptára betelt, kevés a szabad zenekar, gőzerővel dolgoznak a szabók a menyasszonyi ruhakölteményeken.

Utánajártunk, mely sztárjaink életében várható ez a fontos esemény idén nyáron, vajon kinek a mennyegzőjéről láthatunk képriportokat a bulvármagazinok hasábjain, kik indulnak nászútra.

Nyomozásunk eredményei szerint a sztáresküvők szempontjából uborkaszezonnak ígérkezik 2010 nyara. Még Damu Roland frigye sem tűnik biztosnak. Bagi Iván és Nacsa Olivér házasodna, ráadásul már évek óta keringenek pletykák a konkrét dátumokról, de a végén mindig későbbre halasztják az időpontot. Steiner Kristóf is esélyes volt, de végül saját lustasága miatt nem házasodik. Karda Beátában is reménykedtünk, hátha nyáron ismét bekötik a fejét, de sajnos híú ábrándokat tápláltunk.

A kis hamis

Damu Roland, a Jóban Rosszban rosszfiúja a Mr. és Mrs. című TV2-es párvetélkedőben jelentette be, hogy hamarosan feleségül veszi jelenlegi kedvesét, Timit. Sokan máris kételkednek a bejelentés komolyságában, tekintve, hogy a színész ezelőtt már három nő kezét kérte meg.

Amikor a műsorvezető, Liptai Claudia rákérdezett mikor lesz a nagy nap, Roland először megpróbálta másfelé terelni a beszélgetés menetét, végül azonban elmondta, hogy augusztusban fogják kimondani párjával a boldogító igent. „Konkrétum nincs, nem tudjuk pontosan hol, kiket hívünk meg, és melyik napon házasodunk, csak az augusztus biztos" – tette hozzá a Jóban Rosszban sztárja.

A nézők azt is megtudhatták, hogy Timi Rolandnak már a negyedik menyasszonya, ám mind a ketten állítják, hogy megtalálták az igazit a másik személyében. Reméljük, a négyes szám szerencsét hoz a párnak és ezennel az esküvőre is sor kerül.

Aki inkább örökbefogad

Steiner Kristóf házasságát is vártuk, azonban ez is elmarad. Az Izraelben élő volt műsorvezető nemrég hazalátogatott. A házasság elmaradásának okairól a TV2-nek nyilatkozott: "A házasságkötésünk még nem történt meg, s bevallom azért, mert lusta voltam beszerezni az ehhez szükséges papírokat. De nem is volt számunkra égetően fontos ez a dolog, az eljegyzésünk romantikus történet, de most az örökbefogadás a legfontosabb" - mondta Steiner Kristóf, aki elárulta: sok ügynökséggel állnak kapcsolatban, s bár egy éve beszélnek már az örökbefogadás kérdéséről, nem olyan egyszerű ez a folyamat a heteroszexuális pároknál sem, pláne egy homoszexuális kapcsolatnál.

"Sok országban az egyedül élő apa nagyobb eséllyel fogadhat örökbe, mint egy homoszexuális pár. Persze mi nem titkoljuk el senki elől, hogy melegek vagyunk, nem is tudnám" - magyarázta Kristóf a Mokkában, s hozzátette: így, hogy nem házasodtak össze külön-külön is beadják majd a szükséges papírokat az ügyben - így talán nagyobb esélyük lesz -, s ha egyikük előbb kapja meg a gyermeket, akkor másikuk lemond az örökbefogadási kérelemről. 

Húzza-nyúzza

Nacsa Olivér mostanában ritkán tűnik fel a nagy nyílvánosság előtt. Nemrég a Tabu Tv riporterének mégis nyilatkozott házassági terveiről: "A kapcsolat elég komoly, de ami még komolyabb lehet, az a gyerek kérdés, ami már abszolút napirenden van, úgy, ahogy az esküvő is. Dolgozunk a probléma megoldásán. Most szó volt egy kis csúszásról, de még ez sem végleges, úgyhogy simán előfordulhat egy nyári esküvő!" 

„A Zsuzsi egy szem lány, az Ő apukája részéről csak van egy olyan gondolat, hogy az Ő lánya nagy esküvővel menjen férjhez, de egy nem tudom milyen nagy esküvőre sem vágyom. Azt szeretném, ha azok lennének ott, akiket szeretünk!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Nacsa Olivér.

Legalább rájött

Karda Bea sokáig ellenezte a netes társkeresést, de aztán barátai unszolására mégis belevágott. Annyira jól sikerült a próbálkozás, hogy már fél éve együtt van az egyik társkereső portálon megismert szerelmével.

Titkon abban reménykedtünk, hogy hamarosan az oltár előtt erősítik meg kapcsolatukat, hiszen összeköltözésükről is keringtek pletykák nemrég. A művésznő azonban határozottan cáfolta információinkat. „ Nem, szó sincs róla, hogy összebútoroztunk volna. Én nem vagyok az a lány, aki ilyen hamar beadja a derekát. Nagyon harmonikus, boldog kapcsolatban élünk, de szó sincs összeköltözésről, pláne esküvőről. Viszont amire gőzerővel készülök, az a születésnapom, szeptember 4-én leszek ugyanis 60 éves. A legtöbb barátnak, rokonnak már most szóltam, hogy nehogy más programot szervezzenek erre a napra.”

A szűkszavú

Stohl Buci mostanában pihen, nem kell már hajnalban kelnie és nyugodtan készülhet az ősszel induló X-faktor műsorának vezetésére. Napjai azonban nem telnek tétlenül: színházi előadásokban játszik, emellett végre több időt tölthet együtt pici lányával, Franciskával és párjával. Nemrég az is kiderült, hogy Ancsikával - akinek nemrég megkérte a kezét - már az esküvőjüket tervezgetik.

Érdeklődésünket – hol tartanak az esküvő szervezésével, kiválasztották e a menyasszonyi ruhát- határozottan elhárította, nem nyilatkozik még a részletekről.
Forrás: Hírextra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását