2024. május 6. - Ivett, Frida

Semmitmondó ígéretek

Az MSZP szerint a Fidesz mezőgazdaságra vonatkozó választási ígéretei semmitmondóak, amit pedig megígér az ellenzéki párt, azok jó részét kihirdetett, vagy előkészített törvények már tartalmazzák.
2010. március 25. csütörtök 12:15 - HírExtra
Gőgös Zoltán, az MSZP országgyűlési képviselője, a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkára csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: vidéki fórumokon olyan ígéretekről beszélnek a fideszes jelöltek, amelyeket nem tartalmaz pártjuk választási programja. A Fidesznek ki kellene állnia, és tisztáznia kellene, mit is akar valójában az agráriummal - hangsúlyozta.

A szocialista politikus megismételte: a külföldiek földvásárlási moratóriumának meghosszabbítását célzó magyar beadványt az agártárca tíz napon belül küldi el az unió illetékeseinek a szakmai egyeztetés megkezdése miatt; a végleges dokumentum benyújtása a következő kormányra vár, hiszen ez nyár végén, ősz elején lesz aktuális.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását