2024. április 30. - Katalin, Kitti

Bordalokkal újít a Barátok Közt sztárja

Bordalokkal készül betörni a hanglemezpiacra a Barátok Közt sztárja – lelkesíti a sorozat- és zenerajongókat a Bors.
2010. március 25. csütörtök 12:09 - HírExtra
Várkonyi András befejezte lemezének munkálatait, osztja meg az örömhírt a Bors honlapja. A Barátok Közt című szappanopera Vili bácsija a kedvenc italának számító borokról írt dalokat és ezeket fogja tartalmazni a tervek szerint húsvétkor megjelenő lemez.

A dalok a szürettel, a bor történelmével, előkészítésével, kultúrájával foglalkoznak. További téma a nedű mértékkel való vagy éppen mértéktelen fogyasztása és ezeknek utóhatásai. Az összes szöveget én írtam és általam kedvelt, nagyra becsült zenészek szereztek hozzá zenét, többek közt Szomor Gyuri és a 100 Folk Celsius muzsikusai – idézi a színészt a bulvárlap.

Mindenki Vili bácsija saját bevallása szerint alábecsülte egy lemez kiadásával járó feladatokat. Be kell látnom, hogy egy erre szakosodott PR gépezet nélkül ez szinte sziszifuszi vállalkozás. Rengeteg munkát öltem ebbe a lemezbe, még pályázatot is adtam be a lemezgyárba, és szerencsére elfogadták a művemet – mesél Várkonyi.

A színész beszélt a magyar borkultúra hiányosságairól is. Örök szívfájdalma, hogy egy étteremben előbb azt kérdezik meg, mit eszik az ember. Ilyenkor azt válaszolom, hogy csak az után tudom megmondani, hogy kiválasztottam, mit eszek. Persze néznek rám tágra nyílt szemmel... – összegzi a hiányosságokat Várkonyi András.

Őszintén reméljük, zenepedagógiai eszközökkel a közeljövőben ezek a kifogásolnivalók is megszüntethetők.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását