2024. április 20. - Tivadar

Rablófogó lánglovag

Szolgálatból hazafelé tartó tűzoltó fogott el egy rablót a főváros VIII. kerületében, majd az elkövetőt átadta a rendőröknek; a tűzoltó őrmester helytállásáért parancsnoki jutalmat kapott - mondta a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság (FTP) főosztályvezetője az MTI-nek szerdán.
2010. március 17. szerda 10:42 - HírExtra
Az őrmester az általa írt jelentés szerint a józsefvárosi Kálvin térnél hangos kiáltozásra figyelt fel, egy idősebb nő kért segítséget, mert valaki elrabolta a táskáját - idézte fel a még március 5-én délután történteket Dobson Tibor.

A szolgálatból a párjával hazafelé tartó tűzoltó a rabló után futott, akit járókelők segítségével sikerült feltartóztatni, de a táskarabló újból elmenekült, az Üllői úton haladó gépkocsik között átszaladt az úton.

Az őrmester utána eredt, ismét elfogta, majd egy járókelővel a járdára vonszolták, s a tűzoltó a tettes hátára ülve fogva tartotta a rendőrség kiérkezéséig.

Dobson Tibor közölte: a fiatal tűzoltót az FTP parancsnoka szerdán jutalomban részesítette. Az idősebb nő támadója ellen a rendőrség rablás miatt indított eljárást.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását