2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Vidám Vidi: Pápa is pipálva

A várakozásnak megfelelően otthon tartotta a három pontot a Pápával szemben az éllovas Videoton a labdarúgó Soproni Liga 18. fordulójának szombati játéknapján.
2010. március 13. szombat 21:30 - HírExtra
Videoton FC-Lombard Pápa 2-0 (1-0)
----------------------------------
Székesfehérvár, 2200 néző, V: Fábián
gólszerzők: Alves (11.), Nikolic (55.)
kiállítva: Dlusztus (80.), Abwo (91.)
sárga lap: Szakály D. (84.), illetve Rebryk (29.), Dlusztus (36., 80.), Rajnay (51.)

Videoton:
---------
Sebők - Andic, Lipták, Horváth G., Elek - Polonkai, Farkas I Balázs, Sándor (Szakály D. 82.) - Nagy D. (Farkas II Balázs 28.), Nikolic (Lencse 68.), Alves

Pápa:
-----
Szűcs - Quintero (Zulevs a szünetben), Dlusztus, Farkas A., Rajnay - Heffler, Gyömbér, Tóth G. - Rebryk, Bárányos (Mészáros 62.), Bali (Abwo 57.)

Két gólerős támadója, Nikolic és Alves összjátékából viszonylag gyorsan vezetést szerzett a Videoton, de a bekapott gól után sem élénkült a Pápa játéka, a hazaiak uralták a meccset.
A második félidő elején növelte előnyét az agresszív támadófutballt játszó székesfehérvári alakulat, majd visszavett a tempóból, a vendégcsapat azonban így sem tudott újítani. Dlusztus második sárgája és egyben piros lapja után az utolsó tíz percben emberelőnyben játszhatott a Videoton, de újabb gól már nem esett. A mérkőzést Abwo könyöklés miatti kiállítása zárta. A Videoton sorozatban ötödik bajnoki találkozóján nem kapott gólt.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását