2024. május 5. - Györgyi

Majka pornó videótékája

Van aki bélyegeket, van aki táskákat, Majka és párja pornófilmeket gyűjtenek. Ráadásul az ózdi rapper nem maga árulta el, egyik jó barátja, Ábel Anita száján csúszott ki a mocskos kis titok.
2010. március 10. szerda 09:59 - Patai Zsuzsi

Legalábbis ez derült ki a TV2 sztárpáshow-jának forgatásán. A dolgot ráadásul nem is az ózdi fenegyerek, hanem Ábel Anita (35) árulta el, akivel évek óta nagyon jó barátok. Anita és Peti párjaikkal éppen egymás szokásaival kapcsolatos feladatot játszottak, amikor a témára terelődött a szó. - írja a Blikk. A Mr. és Mrs. amúgy sem mentes pikáns jelenetekben és megnyilvánulásokban, ezt a szokást pedig a rapper és kedvese, Katica is folytatta.

– Neked van az ország legnagyobb pornógyűjteménye! – vágta Majka fejéhez Anita, ám a fiatalember párja, Katica rögtön kedvese segítségére sietett:

– Honnan tudod, hogy nem nekem van a nagyobb?

 De mégis, mi az igazság? Valóban egy igazi felnőttfilm arzenál várja otthon Majkáékat?

– Ha nem is mind otthon, de bőven van. Ugyanis van egy videotékám – magyarázta nevetve Majka. Ábel Anita és ő egész idő alatt végig csipkelődtek, és mint Majka elmondta, többet nem versenyezne ellene.

– Annál mi sokkal jobb barátok vagyunk, hogy egymás ellen legyünk. Én ugyanis nem szeretek veszíteni, és egy barátot legyőzni nem jó érzés – vallotta be Majka.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását