2024. április 28. - Valéria

Csányi Sándor balesetet szenvedett

Csányi Sándor színművész motorbalesetet szenvedett a hétvégén Szlovéniában, vállsérülése azonban előreláthatólag nem akadályozza abban, hogy eljátssza szerepét Goda Krisztina új filmjében - közölte Kálomista Gábor, a Kaméleon című alkotás producere kedden
2008. május 6. kedd 11:58 - Hírextra
A színművésszel szombat délután, az olasz-szlovén határ közelében történt a baleset, amelynek következtében vállsérülést szenvedett, jobb vállában szalagszakadás és izomsérülések vannak, de törése nincs - tájékoztatott Kálomista Gábor.

Csányi Sándort hétfőn megműtötték, a napokban elhagyhatja a kórházat - fűzte hozzá a producer. Hangsúlyozta, előreláthatólag nincs akadálya annak, hogy Csányi Sándor eljátssza a Kaméleon című filmben kapott szerepét. A művész a készülő mozgóképben egy színészt alakít.

Goda Krisztina rendező hétfőn kezdte forgatni új filmjét, amelynek főhőse a harmincas éveiben járó Gábor, aki azt csinálja, amiben a legjobb: hazudik. A jóképű férfi magányos, csúnyácska nőket hálóz be, elhalmozza őket bókokkal, ígéretekkel, egy boldog élet illúziójával, majd pár hét múlva távozik a megtakarított pénzükkel. Az üzlet jól megy, Gábor és barátja Tibi, felderítik, mire vágynak a nők, és teljesítik minden álmukat - egy ideig. Gábor azonban unatkozni kezd, elege van a középszerű, butácska nőkből, valódi kihívásra vágyik. Megismeri Hannát, a gazdag és híres balerinát, majd elhatározza, hogy magába bolondítja a lányt. Hanna azonban nem dől be az olcsó bókoknak, és Gábor rájön, hogy nála egészen más stratégiára van szükség.

A főbb szerepekben Nagy Ervint, Hámori Gabriellát, Trill Zsoltot, Kulka Jánost, valamint László Zsoltot láthatják a nézők. A mozgókép, melynek forgatókönyvét a rendező Divinyi Rékával közösen írta, az év végén kerülhet a mozikba.

Csányi Sándor szerepelt egyebek mellett a Kontroll című filmben, az Állítsátok meg Terézanyut! című alkotásban, valamint a Csak szex és más semmi című játékfilmben, amellyel elnyerte a 37. Magyar Filmszemlén a legjobb férfi főszereplőnek járó díjat 2006-ban. Emellett láthatta a színészt a közönség a Szabadság, szerelem; a Rokonok; az Idegölő és az S.O.S. Szerelem! című filmekben is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását