2024. május 5. - Györgyi

Az embereknek szükségük van Benkő Dániel jelenlétére

Hamarosan indul a nemrégiben feleséget talált Benkő Dániel blogja a Tabu Tv-nél. A lantművész szenvedéllyel beszélt készülő fórumáról, és hogy mik az elképzelése új nyilvánossági szerepléséről.
2010. március 5. péntek 11:19 - Juhász Bianka
A decemberi Tabu Tv díjátadón a legprovokatívabb sztárnak választott Benkőtől többek között azt is megtudtuk, hogy szerinte az embereknek szüksége van az ő jelenlétére, és hogy akár egy fing is lehet blogbejegyzés, mert az is ő.

"Azt látom, hogy az embereknek szükségük van a Benkő Dániel hangjára, véleményére, jelenlétére. Mert az emberek önmagukat keresik, mindenki önmagát keresi, és én ehhez egy tükör vagyok. Az én viselkedésemből, a jelenlétemből, a médiában való forgolódásomból kap egy mintát. Ami ha más nem, de érdekes, izgalmas, vagyis kíváncsiak rá. Én rettenetesen tudatosan csinálom ezt, tehát nem véletlenszerűen. Ha Benkő Dánielnek a lénye érdekes az emberek számára és azt mondják, hogy ezt nap, mint nap szeretnék meghallani, akkor azt mondom menjen a dolog." – mesélte a lantművész.

"Én a blogolás alatt azt értem, hogy egyfajta kapcsolat a világgal. Nem az az érdekes csak, hogy mi történik, hanem az, hogy mit gondolsz. A gondolat is történés és a történés is csak egy álom. Nem lehet szétválasztani az álmot a valóságtól, a megtörténtet a csak kiagyalttól, a ki nem agyalttól is. Egyszerűen fantáziák, kellemek, hajlamok, fuvallatok, gondolatok. Ezek kellenek egy ilyenbe, ami egy mindenkori állapotot tükröz. Nem az, hogy most 10:28-kor ez történt, mert ez senkit nem érdekel. Ezt csinálja bárki. Az hogy csak ott lenni, lebegni, fingani egyet, egyet festeni és az a blogom, hogy most ezt festettem. Az is egy vélemény, az is az életem. Mert az előző két percben mást sem csináltam csak azt a képet szültem." – magyarázta Benkő, kinek blogját hamarosan nyilvánosan is olvasható lesz.


function printFlash() { document.write('
további videók > > > 1 2 3 4 5 www.tabutv.hu
'); document.write(''); document.write(''); } printFlash();
Forrás: Tabu Tv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását