2020. március 28. - Gedeon, Johanna

Naomi Campbell: felvarrás helyett bevarrás?

Ha valakiről, akkor a "természetesen" gyönyörű Naomi Campbell-ről talán elhisszük: soha nem feküdt még plasztikai sebészkés alá. A felvarrást azonban most jó eséllyel bevarrásra cseréli a gazellatestű szupermodell.
2010. március 4. csütörtök 09:09 - HírExtra
Úgy látszik, nem tudja féken tartani természetes agresszivitását Naomi Campbell. Az immár negyvenedik életévét taposó, "nyugdíjas" modell a napokban éppen limuzinsofőrjével verekedett össze.

Történt, hogy Naomi drága valami apróságon berágott alkalmazottjára, aki ráadásul azt az öreg hibát is elkövette, hogy  nem adott neki igazat. 

Az eredmény: a modell hátulról, mnet közben kezdte ütlegelni a szerencsétlen sofőrt. Mikor végre szusszanásnyi szünet következett, bántalmazás miatt rögvest értesítette a rendőröket. Eközben a Naomi úgy döntött,  ideje hasznát vennie gazellatestének, s futóra fogta a dolgot. A New York- i rendőrség pedig  - mit tehetett? - körözést adott ki Naomi ellen.

"Ügyfelem megijedt, ezért szaladhatott el, mindenki tudja, hogy volt már rendőrségi ügye tettlegesség miatt" – panaszolta tegnap délelőtt Jeff Raymond, a modell szóvivője.

És tényleg.  Ez már a nem az első bántalmazási ügye a botrányhősnőnek. 2008-ban két rendőrtisztbe kötött bele, azért az akciójáért 200 óra közmunkára ítélték. Ezen kívől az is megesett, hogy mérgében a saját szobalányához vágta mobiltele­fonját.

Vajon a mostani produkciójának mi lesz a következménye?

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását