2024. március 29. - Auguszta

Naomi Campbellre vadásznak a zsaruk

A New York-i rendőrség keresi Naomi Campbell szupermodellt, mert megütötte sofőrjét.
2010. március 3. szerda 07:33 - HírExtra
A New York-i rendőrség közlése szerint a 39 sztármodellt azzal gyanúsítják, hogy luxusautójában ülve hátulról megütötte gépkocsivezetőjét. A sofőr az ütés következtében lefejelte a kormányt, jobb szeme alatt dudor keletkezett.

Az incidens Manhattanban történt. A sofőr kihívta a rendőrséget, de mire a hatóságiak a helyszínre érkeztek, az afroamerikai csúcsmodell már nem volt ott, gyalog elhagyta a helyszínt.

A rendőrség jelentést készített az incidensről, és ki akarja hallgatni Naomi Campbellt, de a manökken ellen valószínűleg nem indul hatósági eljárást, mert a bántalmazott sofőr úgy döntött, hogy inkább nem csinál ügyet a történtekből.

A brit sztármodell legendásan nem tudja kordában tartani indulatait, és nem először kerül szembe emiatt a törvénnyel. A lobbanékony természetű szupermodellt két évvel ezelőtt 200 óra közmunkára ítélték - egy londoni népkonyhán kellett robotolnia -, amiért a Heathrow repülőtéren rátámadt két rendőrre.

Három éve New Yorkban mobiltelefonját vágta hozzá bejárónőjéhez, mert nem találta a farmernadrágját. Az asszonynak négy öltéssel kellett összevarrni a fejét, Campbellt pedig öt nap közmunkára ítélték és kötelezték, hogy vegyen részt egy "dühfékentartó" kurzuson, amelyen a jelek szerint nem tanult eleget.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását