2024. május 2. - Zsigmond

Kommandósok léptek közbe a leszámolási vitában

Egy üzleti elszámolási vita során felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés és más bűncselekmények gyanúja miatt nyomoz a rendőrség - közölte Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-vel.
2010. március 2. kedd 06:28 - HírExtra
A gyanú szerint Sz. István 48 éves nyíregyházi lakos és több társa még január 6-án a déli órákban, egy üzleti elszámolási vita tisztázása ügyében megjelentek Gyálon Sz. Béla ottani lakos házánál. A ház kapuját felfeszítették, majd a férfit és társait szóváltást követően bántalmazták, a berendezési tárgyak egy részét összetörték. Távozásuk közben az udvaron álló gépjármű kerekeit kiszúrták és a helyszínt elhagyták.

A feljelentés megtételét követően a Felderítő Osztály a BRFK társszerveinek bevonásával az elkövetőket azonosította, majd február 10-én összehangolt rendőri akció eredményeképpen Sz. Istvánt Nyíregyházán, majd K. Lajost (49) és K. Csabát (36) Budapesten a Készenléti Rendőrség Terrorelhárító Szolgálatának segítségével elfogta.

Később további négy gyanúsítottat vettek őrizetbe. Az ügyben jelenleg négy ember előzetes letartóztatásban, hárman házi őrizetben vannak, két fő ellen elfogatóparancsot bocsátott ki a nyomozó hatóság - áll a közleményben.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását