2024. május 18. - Erik, Alexandra

CBA: 547,5 milliárd forintos forgalom 2009-ben

A CBA a válság ellenére is növekedni tudott 2009-ben, az elmúlt évben a hálózat összforgalma 547,5 milliárd forint volt, amely 2,5 milliárd forinttal haladta meg a 2008-as forgalmat - tájékoztatta az üzletlánc az MTI-t.
2010. február 23. kedd 21:16 - HírExtra
A CBA üzleteinek száma érdemben nem változott, továbbra is a CBA rendelkezik a hazai élelmiszer-kereskedelmi palettán a legtöbb üzlettel - országosan összesen 3.359-cel - dacára annak, hogy mintegy 250 kisebb alapterületű, főleg vidéki üzletüket be kellett zárniuk. A CBA 2009 májusától új üzlettípussal jelent meg a piacon, a CBA Prímával. A CBA Príma egy olyan boltkategóriát jelent, mely a korábbiaknál jobban szabályozott, sok tekintetben egységes kínálattal és azonos megjelenéssel rendelkező üzleteket foglal magában.

A jelenleg 57 üzlettel rendelkező CBA Príma hálózathoz tartozó egységek könnyen felismerhetők, a már megszokott piros fehér embléma a Príma névvel kiegészülve új logóként jelenik meg.

Tavaly november 12-én megnyílt az első CBA Cent diszkontáruház Mogyoródon. A CBA a Centtel olyan bolttípust indított útjára, amely a vásárlói igények egy új szegmensét szolgálja ki. A CBA Cent üzletlánc a nagyon kedvező fogyasztói árak biztosítását tartja elsődlegesnek, ugyanakkor a magas minőséget is szavatolni, biztosítani kívánja.

A CBA célja az volt, hogy a magyar piacon az eddigiektől eltérő diszkont kategóriát honosítson meg, amelyben az eddig megszokottaknál sokrétűbb kínálattal, megbízható, jó minőségű termékekkel várja a vásárlókat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását