2024. május 25. - Orbán

Bajnai: a legjobb tudásom adtam

Bajnai Gordon szerint az elmúlt tíz hónapban "a legjobb tudása" szerint dolgozott miniszterelnökként. A kormányfő erről az Országgyűlésben hétfőn napirend előtti felszólalásában beszélt.
2010. február 22. hétfő 14:10 - HírExtra
Bajnai Gordon azt mondta: az elmúlt tíz hónapban azt tette, amit párton kívüli miniszterelnökként tehetett azért, hogy Magyarország önmagából kihozza a legjobbat. "Nem akartam megváltóként feltűnni, rajongókat gyűjteni és korszakot csinálni" - fogalmazott.

Hozzátette: "szakszerűen, a lehető legkevésbé megosztó módon, tisztességgel, határozott, de visszafogott hanggal, eredményesen" igyekezett dolgozni, és annyit végezni a rengeteg feladatból, amennyit egy év alatt csak lehet, és mindig a nehezét venni előre.

Tettem, amit a békés, gyarapodó, modern, európai Magyarországért miniszterelnökként tehettem, a legjobb tudásom szerint, nem tévedhetetlenül, de nagy igyekezettel - fogalmazott.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását