2024. március 28. - Gedeon, Johanna

A főszervező megvédi az olimpiát

John Furlong, a vancouveri játékok főszervezője megvédi az olimpiát a bírálóktól.
2010. február 18. csütörtök 13:21 - HírExtra
Elsősorban a brit média írt arról, hogy a mostani akár minden idők legrosszabb olimpiája lehet: volt már tragédia - Nodar Kumaritasvili grúz szánkós veszítette életét a megnyitó előtt néhány órával -, többször elromlottak a jégfelújító gépek, érvényteleníteni kellett jegyeket, sokáig nem engedték közel az olimpiai lánghoz a nagyközönséget, a megnyitón elromlott az egyik lángtartó oszlop, és az időjárás miatt több síversenyt, illetve edzést el kellett halasztani.

Furlong hangsúlyozta, hogy nem ért egyet a bírálókkal, ha ugyanis valami hiba jelentkezik, azt gyorsan kijavítják, és ami a legfontosabb: a versenyzők, a szurkolók és a házigazda kanadaiak nagyon jól érzik magukat, szinte euforikus hangulatban vannak.
Craig Reedie brit NOB-tag - akinek a hazájában rendezik a következő (nyári) olimpiát - úgy véli: a brit média túl messzire ment, amikor támadta a vancouveri játékokat, és kicsit túlreagálta a történteket.

"A legtöbb gond az időjárással van, de a szervezők megfeszítve dolgoznak, hogy ne legyen fennakadás" - említette.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását