2024. április 30. - Katalin, Kitti

Tarolt a címvédő

Magyar idő szerint péntek hajnalban, a címvédő Indianapolis Colts magabiztos győzelmével megkezdődött a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) 2007-es szezonja.
2007. szeptember 7. péntek 11:26 - Hírextra

A Colts a legutóbbi idényben az NFC-főcsoport döntőjéig menetelt New Orleans Saints együttesét fogadta és váratlanul könnyedén, 41-10-re győzött.

Az nem volt igazán meglepő, hogy a liga talán legjobb támadósorával büszkélkedő hazaiak sztárirányítójuk, a három hatpontos gólt (touchdown) előkészítő Peyton Manning vezetésével könnyedén játszották át a vendégvédelmet. Az ugyanakkor mindenképpen váratlannak számított, hogy a szintén ponterős Saints támadóegységét a holtszezonban papíron komolyan meggyengült, négy kezdőjátékosát elveszített indianapolisi védelem szinte lenullázta.

"Ez csak egyetlen meccs volt, nagyon messze még az alapszakasz vége, de ma tényleg jól játszottunk" - szerénykedett a februári döntő legértékesebb játékosának választott Manning.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását