2024. április 28. - Valéria

A bibliától vár "segítséget" a hokis

Jaromir Jagr világhírű cseh jégkorongozó - akárcsak a bibliai Sámson - a hajában bízik: újra megnövesztette, és reméli, szép eredményt tud elérni csapatával a vancouveri téli olimpián.
2010. február 16. kedd 12:56 - HírExtra
"Kérdeztem magamtól: miben tudnék a régi, 15 évvel ezelőtti önmagamhoz hasonlítani? Nem megy már úgy a góllövés, nem megy úgy a játék. Hát ismét megnövesztettem a hajam" - tréfálkozott a csatár, aki hétfőn ünnepelte 38. születésnapját, és a pénteki megnyitón ő vitte hazája zászlaját.

Jagr 1990-ben, amikor berobbant az észak-amerikai profiligába (NHL), szintén hosszú hajjal játszott. A Pittsburgh Penguinsszel 1991-ben és 1992-ben Stanley Kupát is nyert. Később a válogatottal 1998-ban olimpiai, 2005-ben pedig világbajnok lett, így bekerült abba a 22 fős elittársaságba, amelynek tagjai a három legfontosabb sportági trófeát begyűjtötték.
A cseh támadó az NHL-ben 1273 mérkőzésen 1599 pontot gyűjtött, ezzel az örökranglista kilencedik helyén áll. Két éve elhagyta Amerikát, és jelenleg az orosz nyílt profi bajnokságban, a KHL-ben érdekelt Avantgard Omszk alkalmazottja.

"Nem sajnálom, hogy elmentem, és nem tudom, mi lesz nyáron, amikor lejár a szerződésem az Omszknál" - tette hozzá.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását