2024. június 17. - Laura, Alida

Havazás: folyamatos a fővárosi közösségi közlekedés

A szombat délután óta tartó havazás ellenére a fővárosban a közösségi közlekedés folyamatos, a Főváros Közterület-fenntartó (FKF) a budapesti főutakat 97 munkagéppel, a közjárdákat 944 hómunkással takarítja - közölte a társaság az MTI-vel vasárnap reggel.
2010. február 7. vasárnap 10:45 - HírExtra
A fővárosban szombaton délután fél öt körül először szórványos, majd hat órától Budapest teljes területére kiterjedő havazás kezdődött, reggel 6 óráig 6-8 centiméter hó hullott.
A hóeltakarítást a nappali műszakban 97 munkagéppel végzik az 1.200 kilométer fő- és tömegközlekedési útvonalhálózaton, hidakon, felüljárókon, a lakosság ellátását biztosító logisztikai központokhoz, kórházakhoz, egészségügyi intézményekhez vezető utakon, valamint 944 hómunkással a közjárdákon, közlépcsőkön és a gyalogátkelőhelyek környékén.

A reggeli órákban a BKV fődiszpécsere kért síkosságmentesítést néhány járatra, a közösségi közlekedés azonban folyamatos.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint napközben további, 5 centiméter körüli csapadék várható, majd délutántól a havazás fokozatosan megszűnik.

A mellékutak havasak, ezek megtisztítását csak a csapadék megszűnését követően órák múlva tudják megkezdeni.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását