2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Mel Gibson egy riportert sértegetett

Durván leszólta a kamera előtt egy chicagói televízió riporterét Mel Gibson.
2010. február 4. csütörtök 13:15 - HírExtra
Az újságíró nem vár elégtételt, mert szerinte a sértéssel a sztár önmagát minősítette.
Gibson új filmjéről, A sötétség pereméről (Edge of Darknessről) nyilatkozott a WGN televíziónak, amikor az őt interjúvoló Dean Richards rákérdezett, hogy miként viszonyul ma a közönség a színész-rendező 2006-ban részegen tett antiszemita kijelentéséhez.
"Az csaknem négy éve történt, haver - válaszolta bosszúsan Gibson. - Én már tovább léptem. Úgy sejtem, maga még nem".

Gibson ezután némileg megenyhülve azt kérte, hogy borítsanak fátylat az ügyre, amibe a riporter bele is egyezett. Az interjú befejeztével azonban az egykori Mad Max belekortyolt a kávéjába, és szemmel láthatóan az újságíró fejéhez vágta: "Seggfej!"
A sértést a még mindig forgó kamera rögzítette. A múlt héten történt incidensről szerdán számolt be a Chicago Tribune internetes portálja.

Mel Gibson szerdán a KTLA-TV riporterének, Sam Rubinnak küldött sms-üzenetében azt állította, hogy a jelzőt ügynökének szánta, aki a képen kívülről grimaszokat vágott rá, ő meg nem tudta, hogy a kamerát nem kapcsolták ki.

Richards szerint nem így történt. "Egyáltalán nem úgy tűnt, mintha máshoz beszélt volna - közölte. - Egyértelműnek látszott, hogy a beszélgetésünkre reagált".
A filmkritikus-riporter azonban nem vár elégtételt. "Nem követelek bocsánatkérést. Joga van a véleményéhez, és nekem is jogom van a sajátomhoz - mutatott rá Richards. - A nézők pedig megnézhetik az interjút, vethetnek egy pillantást a múltjára, és maguk is véleményt alkothatnak a dologról".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását