2024. április 27. - Zita

Beckhamék megint gyereket akarnak

Beckhamék esténként azon szorgoskodnak, hogy tartsák a lépést Brangelináékkal.
2008. április 29. kedd 10:08 - Hírextra
Miután véget ért a Spice Girls visszatérő turnéja, Victoria Beckhamnek túl sok fölös órája maradt, amit képtelen kitölteni vásárolgatással. Ezért elhatározta, hogy inkább szül még egy gyereket, hogy elfoglalja magát. Az ötlet hallatán Davidnek is felcsillant a szeme, hisz az utód gyártása sok kellemes percet tartogat számára. Vic azonban nem bízza a terhességet a véletlenre. Egy egész üveg chili paprikát megeszik naponta, mert állítólag ez segíti a megtermékenyítést. Valamint egy különleges meditációs és edzés programot is követ, amivel tökéletesen felkészülhet a szülésre.

Anglia leghíresebb párosa ezúttal egy kislányt szeretne, hogy javítsák a nemek arányát a családban. Emellett Victoria legnagyobb álma, hogy átadja divattal kapcsolatos tudását saját lányának. A família bővítési terveiről a focista mesélt Ellen DeGeneres műsorában. Az LA Galaxy sztárja elmondta, hogy igazából soha nem beszélték meg, hogy nagycsaládot akarnak, csupán így alakult, amit egyáltalán nem bánnak. Sőt, még négy gyerkőcnél sem állnak le, Becks úgy érzi, hogy akár hattal is elboldogulnának.

A jövevény várhatóan arra is jó lesz, hogy felvidítsa egy kicsit az énekesnőt. Vic ugyanis kicsit hanyagolva érzi magát Amerikában. Mivel ott nem elég pusztán a neve a címlapra kerüléshez, tenni is kell valamit érte. Vele pedig a Spice Girls második elbúcsúzása óta nem sok minden történt. Elege van abból, hogy csak David Beckham feleségeként emlegetik, sokkal jobb lenne, ha divatikonként kezelnék. De abba is belefáradt, hogy nem kezelik komoly színésznőként. Így már csak az anyaság maradt neki, hogy sikereket érjen el.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását