2024. április 19. - Emma

Tűsarkús celebek - Pirner Alma mindenkit lehagyott!

Tűsarkúban álltak rajthoz a hétvégén a lányok, akik között jó pár ismert név is akadt. A száz méteres futamot Pirner Alma nyerte.
2009. május 25. hétfő 16:59 - HírExtra
Idén is megrendezték a tűsarkú futóversenyt, a Stiletto Run-t, amiben nemcsak civilek vehettek részt, hanem ismert hölgyek is. Már hónapok óta készültek a nagy versenyre a lányok.

Mielőtt még valaki azt hinné, hogy egy komolytalan bohóckodásról lenne szó, ez nem igaz, ugyanis szigorú szabályai is voltak a versenynek. A nevezett cipőnek minimum nyolc centiméteresnek kellett lennie, és ebben kellett lefutni a száz méteres távolságot.
Szerencsére senki sem ficamította ki a bokáját, és a sztárok is fergeteges show-t produkáltak.



Tavaly rendezték meg először a tűsarkú futamot, s akkora volt a sikere, hogy idén muszáj volt újra vonal elé állniuk a lányoknak.

Nem kispénzért futottak!

Érdekessége, hogy hiába nevezett közel ezer nő a versenyre, ebből csak száz állhatott a rajtvonal elé. Ráadásul nemcsak a cipők voltak nagyon divatosak, hanem a hölgyek hozzá is öltöztek a lábbelikhez, így eléggé extrém ruhákban indultak neki a nagy futásnak. A tét is nagy volt, ugyanis az első helyezett egy millió forinttal lett gazdagabb.

Olyan ismert hölgyek álltak a rajtvonalhoz, mint Dombóvári Vanda, Kovácsovics Fruzsina, Peller Mariann, vagy éppen Pirner Alma.


Pirner Alma szakít
Fotók: Fejér Bálint

Dombóvári Vanda cseppet sem érezte magát idegennek, hiszen ő már gyakorlott futó volt a mezőnyben, tavaly is elrajtolhatott egy csinos tipegőben. Fruzsina már sokkal bizonytalanabbnak érezte magát, hiszen ő az a lány, aki nagyon ritkán húz a lábára magas sarkút.

Sokáig kétséges volt, hogy ki fogja megszerezni az első helyet, ugyanis nagyon szoros volt a küzdelem.

Pirner Almának sikerült mindenkit maga mögé utasítania

- Gyerekkorom óta rendszeresen futok. Tiniként az egyik kedvencem a száz méteres futás volt, tehát ez a része rutinszerűen megy. Persze a magas sarkú sem okozott gondot, hiszen napi tizenkét órát mindig rajtam van egy tűsarkú. A futáshoz választott cipőmet fellépéseken is használom, nagyon kényelmes darab. - mesélte Alma.

Az első helyezett tehát Pirner Alma lett, őt követte Dombóvári Vanda, harmadikként pedig Dammak Jázmin futott be. A további befutók sorrendben: Argyelán Kriszta (Danubius Rádió műsorvezetője), Kovácsovics Fruzsina, Dukai Regina, Peller Mariann, és végül Labancz Lilla.

Hogy ne csak a celebeket említsük, a száz induló közül Endlein Viktória bizonyult a leggyorsabbnak, így az ő pénztárcáját vastagítja az egymillió forint. Díjazták a jól öltözöttséget is, ezért Békefi Dorka fél milliót kapott. Viszont a legjobb tűsarkú gazdája sem maradt nyeremény nélkül, ő Bertáné Kiss Emese lett, aki kétszázötvenezer forinttal lett gazdagabb.
Forrás: HírExtra/ma.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását