2024. április 16. - Csongor

McCartney megkönnyezte a DeNiro-filmet

Paul McCartney elárulta, hogy maga is megkönnyezte azt a Robert DeNiro főszereplésével készült filmet, amelyhez ő írta az egyik betétdalt.
2009. december 11. péntek 19:44 - HírExtra
A brit zenész szerzeményei közül eddig alig néhány készült kifejezetten egy film számára, ám miután beült Kirk Jones Mindenki megvan című - akkor még készülő - filmdrámájának első vetítésére, elhatározta, hogy megírja a Come Home című balladát.

Jones filmje, amelyet a múlt hét óta játszanak Angliában, egy özvegyről szól, aki szeretné megismerni felnőtt gyermekeit.

McCartney elmesélte, hogy nem állt egykönnyen kötélnek, eleinte hallani sem akart a dologról, aztán mégis beadta a derekát. Mint mondta, a Let It Be című Beatles-klasszikusából merítette az ihletet az új dalhoz, ami reményei szerint éppúgy hat majd az érzelmekre.

A 67 éves sztár elismerte, hogy mivel maga is megözvegyült 1998-ban, s Lindával közös gyermekeik már felnőttek, valóban kötődést érzett a hasonló sorsú figurához, azonosulni tudott a DeNiro alakította hőssel. Bevallotta, hogy a vetítésen még meg is könnyezte a filmet.

McCartney a saját filmjein kívül többek között az Élni és halni hagyni című James Bond-produkcióhoz írt betétdalt, de sokan emlékeznek a Vanília égboltban elhangzott számára is.

A Mindenki megvan című filmet február 18-tól játsszák a magyar mozik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását