2024. május 4. - Mónika, Flórián

Ismét veszített a Sopron

A Sopron csapata hét ponttal kikapott a lengyel Gorzów otthonában a női kosárlabda Euroliga hetedik fordulójának szerdai játéknapján.
2009. december 9. szerda 23:46 - HírExtra
Euroliga, C csoport:
Gorzów (lengyel) - MKB-Euroleasing Sopron 79-72 (19-21, 21-15, 19-21, 20-15
----------------------------------------------------------------------------
A magyar csapat legjobb dobói: Honti 14, Horti 13, Miljkovic 12

Az utóbbi hetekben gyenge formában játszó soproniak kezdték némileg jobban a találkozót, s néhány perc után négy ponttal vezettek. A hazai csapat ugyanakkor nem hagyta meglépni a magyarokat, így fej fej mellett haladtak a felek egészen a dudaszóig (19-21).
A második szakaszt is jól indította a vendég együttes, a 14. percre hét pontra növelte a különbséget, ezt követően azonban megtorpant. A házigazdák ugyanakkor rátaláltak a rivális elleni hatékony játékra, s a hétpontos hátrányból a félidőre négypontos előnyt kovácsoltak (40-36).

A fordulást követően is szoros maradt a küzdelem, a soproniak küzdöttek, s nem szakadtak le a Gorzówtól, de fordítani nem tudtak (59-57).

Az utolsó negyed első percében a Sopronhoz került az előny (60-61), ám ez csak pillanatokra maradt így, s ismét futott riválisa után Székely Norbert csapata. A hajrát aztán a lengyel együttes bírta jobban, s ezzel hetedik meccsén második győzelmét szerezte meg a C csoportban.

A Sopron a második forduló után két sikerrel állt, az újabb kudarccal azonban most már a lengyelekkel azonos, 2/5-ös győzelem-vereség mérleggel rendelkezik. A magyar bajnok november 22-e óta nem nyert meccset sem az Euroligában, sem az NB I-ben.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását