2024. május 17. - Paszkál

Pénzt és értékeket rabolt el a gyanúsított

A tompai hármasgyilkosság gyanúsítottjának vallomása alapján megtalálták a bűncselekmény helyszínéről eltulajdonított, majd elásott értékeket - közölte a rendőrség hétfőn az MTI-vel.
2009. november 30. hétfő 15:47 - HírExtra
A gyanúsított lakásának egyik melléképületében elásva megtaláltak 2,8 millió forint és 17 ezer euró készpénzt, valamint ékszereket, de találtak egy olyan pajszert (tömör vascsövet) is, amellyel feltehetően elkövették a gyilkosságokat - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Nyíkos Tamás főhadnagy hozzátette, hogy az ingatlanról eltűnt Mercedes személygépkocsit egy erdős részen korábban már megtalálták.

A szóvivő beszámolt arról: az ügyben tovább folyik a helyszínen talált anyagmaradványok, nyomok kiértékelése, a vallomások pontosítása. A bűncselekmény elkövetését a gyanúsított beismerte, de az indítékára vonatkozóan eddig még nem nyilatkozott egyértelműen.

November 4-én Tompán egy lovaspanziónak épített fogadóban egy nő holtan találta 65 éves édesapját. A kiérkező háziorvos az elhunyton bántalmazásra utaló nyomokat talált, ezért értesítette a rendőrséget. A helyszíni szemle során az egyik melléképületben, egy személygépkocsi csomagtartójában megtalálták a férfi 61 éves feleségének és 41 éves másik lányának holttestét is, amelyeken szintén bántalmazásra utaló nyomok voltak.

A bűncselekmény felderítésére létrehozott nyomozócsoport - tíz napig tartó helyszínelés után - több emberen, védekezésképtelen személlyel szemben elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanújával őrizetbe vett egy 29 éves kelebiai férfit, aki beismerte a bűncselekmény elkövetését.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását