2024. április 28. - Valéria

Fatolvajokat buktattak le

Fatolvajokat fogott el a rendőrség Borsod-Abaúj-Zemplénben; a taktaszadai és a taktaharkányi férfiakra pénzbüntetést szabott ki a bíróság - tájékoztatta a rendőrség szerdán az MTI-t.
2009. november 25. szerda 13:37 - HírExtra
Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője közölte: a taktaszadai férfiakat a szerencsi rendőrkapitányság taktaharkányi rendőrőrsének járőrei állították meg. A két férfi biciklijén összesen 122 kilogrammnyi fa volt, amelyet egy közeli akácosból engedély nélkül vágtak ki.

Az előállított elkövetőket őrizetbe vette a rendőrség, majd gyorsított eljárás keretében a bíróság 15-15 ezer forintos pénzbüntetést szabott ki velük szemben - tette hozzá.
A másik esetben két taktaharkányi férfit tartóztatott fel a helyi mezőőr, mivel az volt a gyanúja, hogy a település külterületéről mintegy 70 kilogrammnyi fát loptak.

A kihívott rendőrök mindkét embert előállították, majd szabálysértési őrizetbe vették. A gyorsított eljárás részeként bíróság elé kerülő tolvajok 30-30 ezer forintos pénzbüntetést kaptak.

Dobi Tamás hozzátette: a szerencsi rendőrkapitányság az elmúlt három hónapban csaknem 40 elkövetővel szemben élt szabálysértési eljárásban bíróság elé állítással. Közülük 26-tal szemben lopás miatt kezdeményezett gyorsított eljárást a hatóság.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását