2024. április 29. - Péter

Itt van Susan Boyle első lemeze

Megjelent Susan Boyle, a brit tehetségkutatóban feltűnt skót háziasszony első lemeze, amelyre soha nem látott számban érkeztek előrendelések.
2009. november 24. kedd 14:51 - HírExtra
"Nyolc hónapja még senki sem tudott Susan Boyle-ról, most viszont több előrendelést adtak le lemezére, mint bármely más művész esetében" - mondta az Amazon internetes áruház brit oldalának munkatársa a hétfőn megjelent lemezről. Julian Monaghan szerint ez azt mutatja, hogy a 48 éves skót nő a britek, az amerikaiak, sőt az egész világ szívét meghódította.

A skóciai Blackburnben élő munkanélküli Susan Boyle áprilisban tűnt fel. A bátortalan, divatjamúlt ruhákat viselő, egyedül élő nő rövid időn belül híresség lett az interneten. Az előadásában megszólaló I Dreamed a Dream című dal a YouTube videomegosztó portál egyik legtöbbször nézett felvétele lett.

A hírnév azonban hátrányokkal is járt számára, júniusban idegösszeroppanást kapott, miután végül csak második lett a Britain's Got Talent című tehetségkutató döntőjében.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását