2024. május 12. - Pongrác

Kiszel Tünde győzött!

Annyi huzavona, haragszomrád és egymásra mutogatás után végre létrejött az a sorsdöntő megállapodás Kiszel Tünde és Lukács László között, amely egyszer és mindenkorra hivatalosan bizonyítja a tényt ország és világ előtt, hogy a Németországban élő operaénekes vér szerinti édesapja a magyar médiadíva egyetlen lányának, Donatellának.
2009. november 23. hétfő 07:45 - Ruttka Ildi

-Úgy tudom, a dolgok pozitív rendeződésében nagy része volt nővérednek is…

-A testvérem és Laci már annak idején is kedvelték egymást, első perctől jóban voltak. Csilla mindig mellettem állt, amióta csak megszülettem, senki nem kívánhatna jobb, szeretőbb testvért magának! Én nyilvánvalóan anyatigrisként viselkedtem az apasági kérdés kapcsán, ő viszont kicsit kívülálló lehetett, és bizony gyakran beszélt Lacival, empatikusan próbált kettőnk között egyfajta hidat építeni, a lelkiismeretére hatni, az ő nem éppen könnyű helyzetét is figyelembe véve. Előfordult nem egyszer, hogy Csilla próbálta helyrehozni köztünk azt, amit én egy meggondolatlan kijelentésemmel elrontottam. Csilla Donatella megszületése óta rengeteget törődött velem és a kislányommal, kicsit mindig is ő volt „a másik szülő” az életünkben. Ma is rábízom a lányomat, ha este valamilyen munkám, műsorvezetésem, fellépésem adódik, ő vigyázhat rá, senki más, benne vakon megbízom. Nagyon sokat köszönhetek Csillának, a végsőkig hálás vagyok neki, amit ezúton is szeretnék megvallani.

ANYA-LÁNYA SZÍVESEN FOGADJA

-Donatella harmadik általánosba jár: az iskolában nem érték attrocitások őt az üggyel kapcsolatosan?


-Hál’istennek nem bántotta senki, mind a gyerekek, mind a szülők megértően viselkedtek velünk szemben, kedvelnek minket az iskolában, jóban vagyunk mindenkivel. Óvodában sem merült fel soha semmi probléma ezzel kapcsolatosan, de mert Donatella rövidesen felső tagozatos lesz, a nagyobb gyerekek pedig manapság már többet látnak-tudnak-ismernek a világból, mint kellene, esetleg megbánthatták volna a kislányomat egy rosszízű megjegyzéssel, csúnya beszólással, ezért is éreztem úgy, hogy itt az ideje tisztáznom a családi helyzetünket. Most már nem lehet büntetlenül támadni.

-Hogy váltatok el Lukács Lászlóval most, miben maradtatok? Ezentúl fogja látogatni Donatellát?


-Mielőtt Laci – akinek rövidesen két operapremierje is lesz - visszautazott volna Münchenhez közellévő otthonába, megígérte, hogy mostantól igyekszik többet törődni Donatellával, amibe persze a személyes látogatás is beletartozik. Természetesen nemcsak én szenvedtem, Lacit is megviselték az elmúlt események, de azt is láttam rajta búcsúzáskor, hogy megkönnyebbült: mégiscsak jobb neki is, hogy ezentúl bármikor bátran belenézhet a kislánya szemébe. Mondta korábban, hogy lelkiismeret furdalás kínozta, hát mostantól ez is megoldódott. Nem tudhatom, hogyan alakulnak a jövőben a dolgok, de bízom abban, hogy ha lesz pár szabad napja, és meg tudja otthon oldani, el fog jönni látogatóba néha-néha hozzánk, hiszen repülővel csupán két órányi a távolság. Közeledik a karácsony, és bár Laci családos ember, nagyon örülnénk Donatellával együtt, ha az ünnepi időszakban felbukkanna, még ha csak 1-2 napra is. Mi szeretjük őt, és szívesen látjuk bármikor, ha úgy dönt, hogy meglátogat minket.

-Több párkapcsolatodnak illetve párkeresési próbálkozásodnak lehettünk a médiának köszönhetően az elmúlt évek során szem és fültanúi: vajon lesz Donatellának egyszer pótpapája, neked igazi társad?

-Mindig Laci volt számomra az etalon: őt felülmúlni mind külsőségekben, mind belső emberi értékekben nagyon nehéz lenne egy másik férfinak, de reménykedem abban, hogy egyszer ez bekövetkezhet. Mai napig rendszeresen kapok ajánlatokat az interneten, még a kezemet is kérték már meg nem egyszer ismeretlenek, jelentkezőkben sosem szenvedtem hiányt. Régi udvarlóim között is maradtak olyanok, akikben értékes barátra leltem utólag, akiket bármikor felhívhatok. Jelenleg nincs senkim, de persze mint minden egyedülálló nő, én is bízom abban, hogy egy szép napon rám talál a tartós szerelem egy megfelelő férfi oldalán. Most sem kedvem, sem időm nincs a társkeresésre, hiszen állandó munkáim mellett gőzerővel készítem következő – kilencedik - szokásos falinaptáramat: a mesés Dunakanyarban készített fotókon szexis vagyok ugyan, de egyáltalában nem kihívó, inkább vonzóan visszafogott. Szerencsére már nincs szükségem arra, hogy mezítelenül, vagy lengén öltözötten hívjam fel magamra a figyelmet: én már állig begombolkozva is érdeklem annyira az embereket, hogy megvegyék a naptáramat, hiszen ezt nem a képek miatt teszik elsősorban, hanem a személyem, a személyiségem miatt, ami nekem nagy örömet okoz.


Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását