2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Kiszel Tündének nem kell a vakcina

Kiszel Tünde és kislánya, Donatella, egyelőre nem kér a H1N1 vakcinából, hisz nem tudja eldönteni, hogy az orvostársadalom mely tagjainak van igaza.
2009. november 4. szerda 12:03 - HírExtra
- Én inkább kivárok – közölte Tünde a NapiÁsszal, aki úgy véli, a H1N1 esetére is igaz a mondás, mely szerint nagyobb a füstje, mint a lángja.

- Félreértés ne essék! Nem szeretném a betegségeket elbagatellizálni, de egyelőre nem bizonyítható, hogy a média által H1N1-áldozatoknak kikiáltott elhunytakat valóban a nevezett vírus vitte el. Sőt! Nem egy esetben kiderült, hogy egyébként is szenvedtek más, súlyos betegségekben – hivatkozott Tünde a korábbi hírekre.

- Okos ember már nyáron sok gyümölcsöt és zöldséget fogyaszt, hogy felkészítse szervezetét a télre. Mi is így tettünk, szerencsére Donatella is szívesen választja a vitamindús ételeket, hogy felerősítse az immunrendszerét. Erre azért is szüksége van, mert az iskola is egyre nagyobb megterhelésnek teszi ki a tanulókat. A munkát persze még játéknak fogja fel, a 2010-es naptárunk készítésekor is igen jól szórakozott. A Kaszás Bence-fotóművész által fényképezett naptárak már karácsony előtt a boltokba kerülnek – biztosította rajongóit a dekoratív médiaszemélyiség.

Forrás: Napi Ász/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását