2024. május 4. - Mónika, Flórián

Szó sincs nagymértékű vállalat-átalakításról

Nincs szó nagymértékű vállalat-átalakításról - reagált a BKV a Népszava szerdai számában megjelent cikkre, amelyben azt írták: jelentősen átalakítaná Kocsis István vezérigazgató a BKV szervezetét és működését.
2009. november 11. szerda 17:57 - HírExtra
A Népszava a tervezés stádiumában lévő új szervezeti és működési szabályzat (SZMSZ) egyik munkaanyagából dolgozott, amelyből több variáció létezik, ezek egyeztetése folyamatban van. Az újság birtokába ezen verziók egyike került, amely nem a végleges tervezet - olvasható a BKV közleményében.

Az SZMSZ-tervezet véleményezése és konzultációja a szakszervezetekkel a jövő hét elejére várható, és a BKV igazgatóságának is jóvá kell hagynia az anyagot - írták.

A Népszava információi szerint a jelenlegi három vezérigazgató-helyettes helyett négy lenne, illetve eggyel nőne az igazgatók száma is, miután létrehoznák a külön biztonsági igazgatóságot. Újdonság, hogy a vezérigazgató közvetlen felügyelete alatt álló szervezeti egységek száma ugyan csökken - így kevesebb középvezetővel kell Kocsisnak egyeztetnie és napi kapcsolatot tartania -, viszont a továbbra is a közvetlen irányítása alá tartozó gazdasági, műszaki és közlekedési igazgatóság mellett létrehoznák az ugyancsak egy vezérigazgató-helyettes által irányított törzskari igazgatóságot.

A BKV cáfolta a lap azon értesülését is, hogy újra funkciót kaphat a BKV-nál Molnár László, akit áprilisban menesztették főtanácsadói posztjáról.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását