2024. május 13. - Szervác, Imola

Leégtek a sztárok

Összesen öt adást élt meg a sztárral szemben című új műsor a TV2-n. A celebek és civilek titáni harcára olyannyira nem voltak kíváncsiak, hogy a tervezett nyolc részből az utolsó hármat már le sem forgatták.
2009. október 28. szerda 14:23 - HírExtra
Hiába próbálták az adásidőt is elcsúsztatni egy másik időpontra, s a sztárok krémjét, a legnézettebb celebeket felvonultatni, a nézettség borzalmas mutatókat produkált. A maximális nézőszám 750 ezer volt. Ezzel milliókat veszített a TV2. Ganxta Zolee és Majka személye sem volt garancia arra, hogy befusson a műsor.

„Már azt sem értettük, hogy miért tették a konkurens adón hatalmas nézettséget produkáló, Csillag születik tehetségkutatóval egy műsorsávba ezt a produkciót” – mesélte a Blikknek az egyik stábtag.

„Az első adás bukását még azzal magyarázták sokan, hogy Talmácsi Gábor nem éppen „az a mindenkit lekötő személyiség”. Amikor felfogták, hogy a tehetségkutatóval szemben semmi esély a jobb nézettségre, áttették péntekre, de ez sem hozta meg a várt csodát, így múlt héten szóltak, hogy az utolsó három részt már le sem forgatjuk” – folytatta a neve elhallgatását kérő bennfentes.

Korábban a Párbaj, most a Sztárral szemben... Mi lesz veled TV2?


Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását