2024. május 3. - Tímea, Irma

Botrány! Angelina nőkkel csalta meg Brad Pittet!

Retteghet Angelina Jolie, ugyanis volt testőre hamarosan megjelenteti a róla szóló botránykönyvét. Lesz abban minden: szado-mazo, leszbikus szeretők...
2009. április 29. szerda 09:53 - HírExtra
Angelina Jolie és Brad Pitt kapcsolata hullámvölgyeken megy keresztül, s egyre zűrösebb lesz náluk a helyzet. Ugyanis volt testőrük, Mickey Brett egy könyvben szeretné kiteregetni a páros szennyesét.

Ráadásul ez a könyv hamarosan meg is fog jelenni, Angelina jogosan retteghet. A testőr hét éven keresztül védte hűségesen a színésznőt, ráadásul baráti is volt köztük a viszony. Annyira jóban voltak, hogy a testőr még ajándékokat is vett Angelinanak, és minden apró kis titkát tudta.

- Angie legrosszabb rémálma következik most be: bízott Mickeyben, ezért még titoktartási szerződést sem íratott alá vele. Így most nem találnak jogi utat arra, hogy megállítsák. Brad azzal próbálkozik, hogy beteges hazudozónak akarja beállítani a testőrt, de nincs már mit tenni. Ez a könyv lerombolhat mindent! – mesélte egy bennfentes az In Touch Weeklynek.

Ez a botránykönyv mindent tartalmazni fog. Többek között azt is, hogy a páros még a Mr. és Mrs. Smith forgatásán jött össze. Ráadásul Angelina azzal csábította el Brad Pittet Jennifer Anistontól, hogy valóra váltotta a férfi perverz fantáziáit.

- Játékszereket vett, korbácsot, bőrcuccokat, és mindent megtett, hogy Bradet boldoggá tegye, így magához is láncolta. – mesélte tovább a bennfentes.

Arról is beszélt, hogy állítólag a volt testőr birtokában van egy olyan feljegyzés is, ami azt bizonyítja, hogy Angelina nem egyszer megcsalta Bradet.

- Vagy húsz alkalommal találkozott egy nővel, míg Brad dolgozott, és férfiak is voltak mellette. Angelina nem tudja megtagadni önmagát. – fedi fel a botránykönyv. Sokan úgy érzik, hogy ez akár a pár végleges szakításához is vezethet.

- Angie és Mickey gyakran kinevették Bradet, hiszen ő sokkal kevesebbet tud a világról, mint Angie. Brad emiatt utálta, és amikor Mickeyt bíróság elé állították egy fotós megverése miatt, Brad azonnal kirúgta. – folytatta a forrás.

Ebből is látszik, hogy van mitől félnie a színésznőnek. Csak a fentebb említett botrányok is elegek lennének egy csúnya szakításhoz, hát még, ha az egész könyv megjelenik. Az biztos, hogy Angelina nehéz napok elé nézhet, még akkor is, ha csak hazugságot tartalmaz az iromány.
Forrás: HírExtra/BORS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

samu49
2009. április 30. 08:51
A könyv jön az élet meg megy tovább és a botrány is sokszor jól jön.
Baradlay
2009. április 29. 17:39
Miert botrany? Szereti a noket! Van ilyen!:)))))
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását