2024. május 3. - Tímea, Irma

Beyoncé és a muzulmánok

Elhalasztotta Malajziába tervezett fellépését Beyonce, miután konzervatív muzulmán vallási körök azzal vádolták, hogy a koncert erkölcstelen lenne.
2009. október 19. hétfő 19:24 - HírExtra
A kihívó ruháiról és koreográfiájáról ismert világhírű énekesnő október 25-én adott volna koncertet Kuala Lumpurban. A fellépést azonban elhalasztották, az új dátumot hamarosan közlik - számolt be showt szervező Marctensia iroda. "A halasztás kizárólag a művész döntése, és semmi köze nincs más külső okokhoz" - olvasható a cég által kiadott közleményben.

A Marctensia képviselői nem választoltak arra a kérdésre, hogy az énekesnő a Pánmalajziai Iszlám Párt bírálatainak hatására döntött a halasztás mellett. Az ázsiai ország legjelentősebb ellenzéki pártja azért szólított fel a fellépés törlésére, mert az nézetük szerint a "nyugati szexis előadásoknak" keltett volna hírverést.

Beyonce korábban 2007-re tervezett fellépését is törölte. A párt már akkor is hevesen tiltakozott az énekesnő ellen, hivatalos okként azonban egyeztetési nehézségeket jelöltek meg a szervezők.

Malajziában a kormány által hozott szabályok szerint a női előadóknak a válluktól a térdükig el kell takarniuk testüket.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását