2024. május 6. - Ivett, Frida

Titkos hangfelvétel: halkan szexel a miniszterelnök

Silvio Berlusconi egyre nagyobb bajba kerül. A szexbotrányok sorozatába keveredett kormányfő újabb gondban van.
2009. július 22. szerda 11:19 - HírExtra
Az olasz miniszterelnök, Silvio Berlusconi lassan az olasz bulvársajtó címlapkirályává lép elő. A 72 éves politikusról szinte minden nap derülnek ki kínos történetek. Legutóbb egy hangfelvétel borzolta fel a katolikus világ közepét.

Berlusconiról eddi megjelentek már fotók, és videók, ahogy nőimádatának hódol. Orgiákat rendezett a villájában, prostituáltakkal vette körbe magát. De botrányos az is, ahogy egyes minisztereit kiválasztja – pusztán szépségük alapján.

Most egy prostituált, Patrizia D’Addario tálalt ki az olasz sajtónak. Szerelmi légyottjáról az olasz kormányfővel hangfelvételt készített, majd nyilvánosságra hozta.

A felvételből kiderül, Berlusconi halkan szeretkezik. A kormányfő a következőket mondja a szalag szerint: Ti ketten szűk fekete ruhát vegyetek fel… Ez a könyvgyűjteményem, ha gondolod, elvihetsz egyet… (…) Elmegyek zuhanyozni, addig te feküdj az ágyba.

Ezután Patrizia szerint Silvio a Putyintól kapott gyönyörű ágyra mutatott és ott meg is történt, aminek meg kellett történnie. Másnap a hölgy berekedt, a kormányfő pedig telefonon érdeklődött, a hogyléte felől. Majd megjegyezte előző napi hancúrpartnerének, „nem értem, hiszen tegnap olyan csöndesek voltunk, nem is sikoltoztunk az éjjel.”

A kormányszóvivő nem reagált az esetre.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását