2024. június 17. - Laura, Alida

Loki: esélyük sem volt...

Esélye sem volt a győzelemre a Debrecennek első hazai Bajnokok Ligája meccsén. A Lyon hamar lerendezte a találkozót, majd végig kézben tartva a játékot még a becsületgólt sem engedélyezte a Lokinak.
2009. szeptember 29. kedd 22:59 - Gedei Szilárd


Herczeg egyébként egy helyen megváltoztatta csapatát: Laczkó helyett Rudolf a pályán.

Sok okosat nem lehet mondani egy ilyen félidő után... Annyi biztos, hogy ha meg szeretné változtatni a játék képét a Debrecen, s az első játékrésszel ellentétben uralni akarja a játékot, elképesztően, már-már lehetetlenül nagyot kellene javulnia.

Persze semmi nem lehetetlen...
 

A szabadrúgást végül Czvitkovics a sorfalba vágta, így maradt a háromgólos lyoni előny a szünetre.

A félidőben tehát: Debrecen-Lyon 0-3


43. perc: miután Govou ijesztgetett a magyar kapu előtt (végre védett egy nagyot Polekszics) Coulibalyt rúgták föl a franciák közvetlenül a tizenhatos előtt.Nagy lehetőség!

Sajnos a középpályát is uralja az Olympique, rendkívül kevés területet hagynak a Loki játékosainak. Az egyszem debreceni csatár, Coulibaly alig találkozott eddig a labdával...

34. perc: szép, kidolgozott támadás végén szúrta rá mintegy húsz méterről a labdát Czvitkovics, lövésén azonban rajta volt Lloris.Varga József sarkazása volt az akció legszeb momentuma.

 

Csak néha tud a Loki megvillanni, a labda is a franciáknál van többet (55-45 százalék).
 

Amit a Liverpool ellen csak néha lehetett érezni, ezen a meccsen szinte végig ott van a levegőben: gyorsabban, klasszisokkal jobban és sajnos eredményesebben játszik az ellenfél.

Hogy mi a különbség a két csapat között? A Lyonnak volt három helyzete, be is lőtték mindhármat. A Lokinak nem volt egy sem...

24. perc: Ismét szöglet, ismét lyoni gól... A gólszerző ezúttal Govou, sem Polekszics, sem a védők nem tudták kivágni az érkező labdát, a francia csatár pedig nem hibázott (0-3).



"Úgy érzem, ez a meccs nehezebb lesz, mint a liverpooli" - mondta még délután a HírExtrának a most a cserepadon pihenő Dombi Tibor. Igaza lett...

13. perc: kettő... Rutinmunka Pjanics módra: a tizenhatos előteréből megítélt szabadrúgást tekerte egészen könnyedén Polekszics kapujába a franciák középpályása (0-2).

 

Mit lehet ilyenkor mondani? Talán ezt: gyerünk srácok, most nem szabad összezuhanni!

11. perc: a Lyon legjobbja eddig a gólszerző svéd. Ezúttal is Källström veszélyeztetett, mintegy huszonkét méterről, szabadrúgásból. Polekszics védett végül.

7. perc: kezd éledezni a Loki, Czvitkovics cselezgetett egy cseppet a franciák tizenhatosán belül, a Lyon védői azonban még azelőtt odaértek, hogy igazi gólhelyzet alakulhatott volna ki.
 

3. perc: ez bizony a Bajnokok Ligája... Nem figyeltek a debreceniek egy szöglet után, Källström egészen zavartalanul lőhette a hálóba a labdát (0-1).

A közönség előbb szép illedelmesen - na jó, egy-két kisebb fütty elhangzott - végighallgatta a lyoniak öszeállítását, hogy amikor a hangosbeszélő a debrecenieket kezdte sorolni, minden egyes névnél majd' fölrobbant a Puskás Ferenc Stadion.

A hangulat remek, a csapatok nemsokára érkeznek a pályára - minden adott egy jó kis Bajnokok Ligája mérkőzésre.

 

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását