2024. június 17. - Laura, Alida

A Loki edzője visszafogott a meccs előtt

Akárcsak két hete a Liverpool elleni nyitányt megelőzően, úgy hétfőn a keddi Olympique Lyonnal szembeni Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt is visszafogottan nyilatkozott Herczeg András, a Debrecen labdarúgócsapatának klubmenedzsere.
2009. szeptember 28. hétfő 20:34 - HírExtra
"Ahogyan a Liverpool ellen is, most is akkor leszek elégedett, ha a magyar szurkolók a találkozó után boldogan mennek haza a stadionból - nyilatkozta a szakember a csapat sajtótájékoztatóján. - Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy hazai pályán is bemutatkozhatunk a Bajnokok Ligájában, csodálatos érzés, hogy ennek részesei lehetünk. Tisztában vagyunk azzal, hogy a Lyon az európai élmezőnybe tartozik."

Herczeg kiemelte: egy német magazin összeállítása szerint a DVSC-TEVA játékosainak összértéke jelenleg 8 millió euró körül van, míg a Lyonnál ez a szám 206 millió, így a statisztikák szerint sem a magyar bajnok a találkozó esélyese.

A DVSC-TEVA-nak több sérültje is van, de ez úgy tűnik, nem zavarja Herczeg Andrást: "Sajnos vannak hiányzóink, de azért néha szeretnénk mi is dominálni majd. A jó eredményhez minden játékosomnak topformában kell futballoznia holnap."
A hazaiaknál Mészáros Norbert szinte biztosan nem léphet pályára, azonban Rudolf Gergelyre, Bodnár Lászlóra és Szakály Péterre valószínűleg már számíthat Herczeg András a 20:45 órakor kezdődő találkozón a Puskás Ferenc Stadionban.

A Debrecen várható kezdőcsapata az MTI szerint:
Vukasin Poleksic - Bodnár László, Szűcs István, Komlósi Ádám, Leandro - Luís Ramos - Czvitkovics Péter, Varga József, Kiss Zoltán, Szakály Péter - Adamo Coulibaly
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását