2024. április 20. - Tivadar

Bagi Iván Terminator lesz

Bagi Iván Schwarzenegger bőrébe bújva akar bemutatkozni az előadó-művészet fogalmát radikálisan átalakító, világhírű Ashton Brothers-nek.
2009. szeptember 28. hétfő 18:09 - HírExtra
A holland hercegi pár által is elismert formáció tagjai látványos produkciójukban a legkülönfélébb figurák bőrébe bújnak, akárcsak a népszerű magyar humorista. Iván gőzerővel készül, hogy Terminátorként mutathassa magát az október végén hazánkba látogató Ashton Brothers előtt. Talán a világhírnév küszöbén áll Iván…

Bagi Iván emlékezetes Terminátor figurájával akar bemutatkozni a hamarosan hazánkba látogató Ashton Brothers-nek, akik látványos, humoros, és olykor hajmeresztő előadásaikkal már szinte az egész világot elkápráztatták.

„Talán sokan emlékeznek arra, amikor Terminátorként el akartam venni Talmácsi Gábor motorját a Médiacápa című műsorunkban. Ezt a figurát szeretném jobban kidolgozni és megmutatni az Ashton Brothers-nek, akik éppolyan ezerarcúak, mint mi Nacsa Olivérrel. Nagyon kíváncsi vagyok a véleményükre, hiszen nagy rajongójuk vagyok.” – leplezte le terveit Iván.

A népszerű magyar humorista már komoly edzésbe is kezdett, hogy minél izmosabb legyen, és jobban hasonlítson Scwarzenegger-re. A nagy erőfeszítés érthető, hiszen Iván akár szerepet is kaphat az Ashton Brother’s showjában, egy-egy világsztár megjelenítésével.

„Semmi sincs kizárva, hiszen Uri Geller is megígérte Olivérnek, hogy elviszi Texasba fellépni, miután látta Olivér róla szóló paródiáját.” – mondta Iván.

Az Ashton Brothers Sarlatánok (Charlatans, a medicine show) című produkciójukkal először látogat október végén (október 30-31.) Magyarországra. A négy, igazán őrült holland fiatalember előadásaiban nagyszerűen ötvöződik a régi cirkuszok világa, a különböző varieték hangulata, a modern és klasszikus zene – a hip-hop-tól kezdve a rock-on át a bluegrass-ig, mindez rengeteg humorral fűszerezve. De művészetükre hatással vannak a burleszkfilmek, és a Jackass-féle tévéshow-k is.

A formáció igyekszik a nyaktekerő mutatványokban bővelkedő előadások során különleges kapcsolatot kialakítani közönségével. Mindig valami újat, addig soha nem látottat találnak ki, így hozva létre produkcióik kivételesen egyedi atmoszféráját.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását