2024. május 2. - Zsigmond

9 legszebb sztár frizura

A sztárok nemcsak ruha-, de frizuradivatot is teremtenek. Élete során legalább egyszer minden nő biztosan ment már úgy fodrászhoz, hogy egy sztár fotóját szorongatta, hogy bizony ő ilyet kér. Íme a Top 9, akiket irigyelhetünk.
2009. szeptember 20. vasárnap 12:19 - Zelenij Linda

4. Beyonce

Beyonce zenei karrierje már 7 évesen elkezdődött, amikor a tempolmi zenekar tagja lett. Később a Destiny’s Child nevű formációban tűnt fel, és azóta is a csúcson van. Beyonce sörénye természetesen göndörödik, mint minden afroamerikainak, ezért a fodrászának rendszeresen vasalnia kell a rakoncátlan fürtöket. Hogy haja mégis mitől marad szép? A titok abban rejlik, hogy a kímélő festési technikát részesíti előnyben, nagy gondot fordít hajápoló szereinek a kiválasztására és természetesen elengedhetetlenek a spa kezelések is - egyszóval a díva szereti kényesztetni magát és a persze a haját.

5. Eva Longoria



Eva mindkét nővére világos hajú és szemű, és ő volt a rút kiskacsa a családban. Sokat is szenvedett emiatt, mert folyton gúnyolták mássága miatt. Most bezzeg senki nem nevet rajta. Eva Longoria saját bevallása szerint keményen dolgozott a külsején: magas sarkú cipő, hogy kompenzálja alacsonyságát, megfelelő stílusú ruha az alakja kiemelése végett stb. Ám haja, az egyik legfőbb ékessége, mindig is szép volt. Eva hét lakat alat őrzi haja szépségének titkát, de az biztos, hogy hajszobrásza igazi zseni.

6. Paris Hilton

Ifjabb éveiben Paris modellkedéssel próbálkozott, majd 2000-ben bejelentette, hogy ő  mostantól inkább színésznő lesz, sőt,pár dal elejéig énekléssel is próbálkozott.
Egyébként Hilton kisasszony szigorúan odafigyel külsejére, és rendszeresen váltogatja frizuráit. Volt már rövid haja is, és a szőke tincseinek árnyalataival gyakran kísérletezik. De akárhogy is, Paris mindig a csúcson van, ha trendről és divatról van szó. Ami nem csoda, hiszen vagyonokat költhet magára bármelyik szalonban, akár minden nap.

7. Adriana Lima



A csodálatos brazil modell már 14 éve van a szakmában, és népszerűsége kicsit sem csökken. Munkatempója igencsak feszített: világhírű divatházak divatbemutatóira hivatalos, különféle címlap és katalógus fotózásokra kérik fel, és minden rendezvényen más és más frizurát készítenek neki. Így nem csoda, hogy a haja is speciális kezelést igényel. Különleges és gondosan kiválasztott, napi ápolásra alkalmas termékek és rendszeres spa kezelés mindenképpen szükséges – ennyi a nagy titok.

8. Gwynet Paltrow

Gwynet igazán büszke lehet természetes hatású, dús és gyönyörű hajára. Bár ez nem az eredeti hajkoronája, mivel korábban egészségügyi problémái voltak. Bár ma már nincsen szüksége hajpótlásra, mégis megmaradt ennél módszernél, hogy minél hangsúlyosabb legyen haja szépsége.

9. Shakira

A népszerű énekesnő hajkoronája abszolút irigység tárgya a nők körében. Shakira tehetséges, fiatal, energikus és gyönyörű, szépségének megtartása érdekében pedig szívesen kísérletezik újdonságokkal. Bárhol és bármiben is jelenik meg, a gyönyörű énekesnő a haja mindig kifogástalanul néz ki, ugyanis minden festés után hajregeneráló kúrákat végez és rendszeresen ápolja tincseit.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását