2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Visszanvonul Jennifer Aniston

A mai nap rossz híre, hogy a csodaszép szőke színésznő visszavonul a képernyőről, hogy végre legyen ideje a magánéletére is.
2009. szeptember 15. kedd 10:29 - HírExtra
Jennifer Aniston , akiről az utóbbi időben sokszor csak Brad Pittel kapcsolatban olvashattunk, bejelentette, hogy visszavonul a filmezéstől.

Érdekességek
- Jennifer Aniston a keresztanyja Courteney Cox és David Arquette kislányának Coco Riley Arquette-nek
- eredetileg Jennifer Aniston játszotta volna A hatalmas szív című filmben Mariane Pearl szerepét (akit végül Angelina Jolie játszott)
- Jennifer Aniston többek között pincérnőként is dolgozott, mielőtt színész lett
- Jennifer Aniston 2003-ban párhuzamosan filmezte a Jóbarátokat, A minden6ót és a Derült égből Polly-t
- Jennifer Aniston 11 évesen festett egy képet, amit a Metropolitan Museum of Art-ban is bemutattak
- Jennifer Aniston fél a repüléstől
- Telly Savalas Jennifer Aniston keresztapja volt
- Jennifer Aniston szülei, John Aniston és Nancy Dow, is színészek voltak
- Jennifer Aniston legjobb barátnője Courteney Cox
Ennek ellenére két jóhírrel is szolgálhatunk Jen rajongóinak. Az egyik, hogy Jennifer saját elmondása szerint nem örökre tűnik el a képernyőről. A második, hogy a szőke színésznő az ideiglenes visszavonulását a filmvászonról egyátalán nem tragédiaként éli meg. Sőt, reménykedik benne, hogy így legalább végre marad egy kis szabadideje, hogy rendezze magánéletét.

Azt azért hozzá kell tenni, hogy Aniston jelenleg még forgatja az új filmjét, melynek címe „The Bounty”. Jen partnere ebben a filmben, az ír színész, Gerard Butler (ismertebb filmje: Spíler, 2008).

Jennifert és Geraldot egyébként a pletykalapok már össze is boronálták. Állítólag több van közöttük, mint szimpla munkakapcsolat. A People magazin szerint több szemtanú is látta őket együtt Manhattenben kéz a kézben sétálgatni és koktélozgatni. Ám Aniston szóvivője tagadja a híreket, szerinte Jennifer és Gerard a közös film többi szereplőjével együtt kapcsolódott ki aznap.

Azonban e film forgatása után Jenifer egy hosszabb pihenőre megy, megszakítva ezzel felfelé ívelő karrierjét.

„Alig várom, hogy valamilyen új kalandban lehessen részem”- álmodozik már előre a színésznő.- „Mindenképpen elutazom valamerre. Semmilyen új projektbe nem fogok belevágni, legalábbis jövő év januárjáig biztosan nem. Nagyon szeretnék végre pihenni egy kicsit. A hosszú szabadság leteltével pedig belevágok az „Echo” felvirágoztatásába.”

A színésznő Echo nevű produceri irodáját Kristin Hahnnal együtt üzemelteti. A cég agusztusban három filmre is aláírt produceri tevékenységgel kapcsolatos szerződést, illetve Jennifer szerepet is vállalt bennünk - "Holler", "Pumas" és a "The Goree Girls". A The Goree Girls-t várhatóan 2010. januárjában kezdik el forgatni.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását