2024. április 25. - Márk

Magányos, és ezért iszik? Tóth Vera mindent tagad!

Pár hete felröppentek olyan pletykák, hogy Tóth Vera alkoholizmussal küszködik. Ő ezt tagadja, bár tény, hogy évek óta hiányzik életéből a férfi, elmondása szerint mégis boldog.
2009. július 8. szerda 12:39 - HírExtra
Tóth Verára már évek óta várat a szerelem, ugyanis régóta nincsen már komoly kapcsolata. Ennek ellenére nem szenved hiányt az udvarlókban, mert léptem-nyomon megszólítják, akár még az utcán is, és bókokkal halmozzák el.

- Hajadon vagyok, amit nem is bánok, most nem a pasizás az elsődleges az életemben. Rettenetesen sokat dolgozom, teljesen leköt a munka, többek között az augusztusi Quenn-estre készülök. – mesélte az énekesnő.

Cseppet sincsen elkeseredve, mert tényleg nagyon boldog, és jól is érzi magát a testében.

- Megszólítanak az utcán, bókolnak nekem, elkérik az e-mail címemet. Melyik nőnek nem esne jól az ilyen? De azért óvatos vagyok, mert nem engedek akárkit a közelembe. Könnyen megy az ismerkedés, de azt azért senki ne gondolja rólam, hogy könnyűvérű vagyok. – tette hozzá az énekesnő.

Alkoholista, vagy mégsem?

Történt viszont egy baki, ugyanis pár hónapja feltett magáról egy közösségi oldalra egy-két fotót, ami miatt a barátai elkezdtek aggódni. Ugyanis nem éppen józan állapotában készültek azok a képek, azóta mindenki az alkoholizmusról faggatja őt.

- Nagyon kiborító, hogy úton-útfélen miattam aggódnak, és olyan hülyeségeket mondanak, hogy gyógyuljak ki az alkoholproblémáimból. Szó sincs arról, hogy alkoholista lennék, és fáj, hogy még nekem kell védekeznem, mert semmit sem csináltam. Huszonnégy éves vagyok, mikor bulizzak, ha nem most? Igaz, hogy régen benne voltam minden hülyeségben, de azóta nagyon sokat változtam. Az a lényeg, hogy én jól vagyok, jól érzem magam, és boldog ember vagyok. Nem mondom, hogy várom az igazit, inkább azt mondom, ha jönnie kell, úgyis rám talál!
Forrás: HírExtra/BORS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását