2024. június 16. - Jusztin

Alakul az MSZP listája

Gúr Nándor országgyűlési képviselő, az MSZP Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke vezeti a párt megyei választási listáját a jövő évi országgyűlési képviselői választáson. A döntést az MSZP megyei szövetségének küldöttgyűlése hozta meg pénteken.
2009. szeptember 4. péntek 22:00 - HírExtra
Az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint a megyei szövetség 2010-es országgyűlési választási listáján Gúr Nándort Káli Sándor, Miskolc polgármestere, a párt miskolci elnöke követi. A harmadik helyen Ficsor Ádám, a megyei szövetség alelnöke, a negyediken Kovács Tibor országgyűlési képviselő, az MSZP tiszaújvárosi elnöke, az ötödik helyen pedig Fedor Vilmos országgyűlési képviselő, a miskolci szervezet alelnöke szerepel.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szocialisták továbbra is támogatják a kormányt a válságkezelő, gazdaságélénkítő program végrehajtásában, de az országos ügyektől elválaszthatatlannak tartják a megye és a régió még fokozottabb ütemű felzárkóztatását - hangsúlyozták a közleményben.

A borsodi szocialisták fontosnak tartják a szociális ellátórendszer kiépítését, a munka világába visszavezető programok folytatását és a létbiztonságot is, ennek érdekében szorgalmazzák további jogszabályok megalkotását és a rendőrség megerősítését - tették hozzá.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Imres
2009. szeptember 5. 10:48
De legfőképpen be vannak sz@rva, hogy mi lesz velük 2010 után.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását