2024. május 6. - Ivett, Frida

Hankó Faragó Miklós nem indul a választásokon

Nem indul az országgyűlési választásokon Hankó Faragó Miklós, Szombathely szabad demokrata országgyűlési képviselője - erről pénteken közleményben tájékoztatta a képviselő az MTI-t.
2010. január 9. szombat 07:02 - HírExtra
"Az elmúlt időszak történései alapján úgy döntöttem, hogy a 2010-es tavaszi országgyűlési választásokon nem vállalok képviselőjelöltséget" - fogalmazott a honatya.
Hozzáfűzte: köszöni minden választójának a mandátumot, a húsz év óta kapott támogatást, biztatást és bírálatot egyaránt.

"Mindig büszke leszek arra, hogy a sok ezer rám szavazó bizalmának köszönhetően Szombathely polgárait képviselhettem a Parlamentben" - áll a közleményben.

Hankó Faragó Miklós 1990 óta Szombathely 1-es számú választókerületének egyéni országgyűlési képviselője. Legutóbb, 2006-ban az SZDSZ-MSZP közös jelöltjeként választották meg, 2002 és 2006 között az Igazságügyi Minisztérium politikai államtitkári tisztségét töltötte be.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását