2024. április 19. - Emma

Hatalmas pofonok Budapesten

Telt házat várnak a szervezők a szombat esti K-1-es küzdősportgálára a Papp László Budapest Sportarénába, ahol a veretesnek ígérkező program szerint többek között két világbajnoki cím is gazdára talál.
2009. augusztus 28. péntek 17:47 - HírExtra
Mégsem a címmeccseket övezi a legnagyobb figyelem - derült ki az esemény pénteki sajtótájékoztatóján -, hanem a legjobb magyar K-1-es harcos, Karacs Attila fellépését a svájci óriás, a két méternél is magasabb Európa-bajnoki Björn Bregy ellen.

A gálát záró összecsapás főszereplői már a sajtótájékoztatón is farkasszemet néztek egymással, s a különös párbajt a szemmel verésben feltétlenül erősebbnek tűnő Karacs nyerte.

A világbajnoki övekért zajló mérkőzések közül egynek van magyar szereplője: Rácz Dénes igyekszik felülkerekedni a K-1 egyik fenegyerekeként számon tartott holland Malvin Manhoefen, ami azonban emberpróbáló feladat lesz számára. A 86 kg-os súlycsoportban lebonyolítandó összecsapást – vb-meccsről lévén szó - öt menetre írták ki.

A rendezők által csak "a világ legjobb utazó küzdősport-cirkusza" elnevezéssel illetett It,s Showtime programjában amúgy összesen 17 ütközet kapott helyet, s közülük kiemelendő még az örmény világklasszis Gago Drago találkozója Szücs Barnával, amelyet alacsonyabb súlycsoportban, a K-1 Max 70 kg-os kategóriájában rendeznek meg.

A földharcot is megengedő MMA-ban, vagyis a kevert harcművészetben az egyik leginkább várt csatát a szakág legjobb magyar nehézsúlyúja, Németh Gábor vívja a romániai Tóth Kálmánnal.

A gála 18 órakor kezdődik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását