2024. május 21. - Konstantin

Fegyveres bankrablót keresnek

A lakosság segítségét kéri egy fegyveres rablás elkövetésével gyanúsított férfi felkutatáshoz a rendőrség.
2009. augusztus 27. csütörtök 17:08 - HírExtra
A rendőrség által keresett férfi - mint arról annak idején az MTI beszámolt - július 21-én délután egy fegyvernek látszó tárggyal a pénz átadására kényszerítette egy homokszentgyörgyi pénzintézet két alkalmazottját, majd a két nőt, egy, az ügyféltérben tartózkodó nővel együtt a mellékhelyiségbe zárta és elmenekült.

A rendőrség akkor a nyomozás érdekeire való hivatkozással nem adott több információt az ügyről. Az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közlemény szerint a férfi a Drávamenti Takarékszövetkezet kirendeltségéből 1,2 millió forintot vitt el.

A rendőrség tájékoztatása szerint az elkövető 20-25 év körüli, 180 centiméter magas, vékony, de izmos testalkatú, keskeny arcú férfi, aki sötét színű terepmintás ruházatot, katonai bakancsot, szemén sötét napszemüveget, szája előtt világos nyaksálat, vagy kendőt viselt, fején egy világos színű, úgynevezett "Surda-kalap" volt. A rabló különös ismertetőjeleként bal alkarjának belső felén nagy kiterjedésű ovális tetoválás van.

A rendőrség kéri, hogy aki a személyleírás alapján ráismer az elkövetőre, szóljon egy rendőrnek, vagy hívja a 06-82/502-700-as telefonszámon a 2788, vagy 2789-es melléket, vagy a 107-es telefonszámot.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását